ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельниченко О.П.-заступник начальника відділу комунальної власності управління економіки

Підготував:

Відділ комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

30.01.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 38-37
Про надання дозволу управлінню економіки виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення проєктів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у комунальну власність

РІШЕННЯ
            тридцять сьома сесія VIІ скликання
 
     від 27.02.2020р. №_____
 
Про надання дозволу управлінню економіки виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення проєктів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у комунальну власність
 
З метою забезпечення продажу на конкурентних засадах земельних ділянок у місті Коростені, згідно Закону України «Про землеустрій», відповідно до ст. 12,122, 123 Земельного кодексу України, Закону України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:

1. Визнати комунальною власністю територіальної громади міста Коростеня земельну ділянку, орієнтовною площею 3,7000 га, що розташована по вулиці В. Сосновського, в районі будинку № 67 міста Коростеня.
1.1. Надати управлінню економіки виконавчого комітету Коростенської міської ради дозвіл на розроблення, з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою, проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 3,7000 га, по вулиці В. Сосновського, в районі будинку № 67 міста Коростеня, землі загального користування (землі будь-якої категорії, які використовуються як майдани, вулиці, проїзди, шляхи, громадські пасовища, сіножаті, набережні, пляжі, парки, зелені зони, сквери, бульвари, водні об'єкти загального користування, а також інші землі, якщо рішенням відповідного органу державної влади чи місцевого самоврядування їх віднесено до земель загального користування).
2. Визнати комунальною власністю територіальної громади міста Коростеня земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0050 га, що розташована по вулиці В. Сосновського, в районі будинку № 38 міста Коростеня.
2.1. Надати управлінню економіки виконавчого комітету Коростенського міської ради дозвіл на розроблення, з урахуванням вимог державних стандартів норм і правил у сфері землеустрою, проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0050 га по вулиці В. Сосновського, в районі будинку № 38 міста Коростеня для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
3. Визнати комунальною власністю територіальної громади міста Коростеня земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0130 га, що розташована по вулиці Героїв Небесної Сотні, 18-В міста Коростеня.
3.1. Надати управлінню економіки виконавчого комітету Коростенської міської ради дозвіл на розроблення, з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою, проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0130 га, по вулиці Героїв Небесної Сотні, 18-В міста Коростеня для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
4. Рекомендувати управлінню економіки виконавчого комітету Коростенської міської ради замовити в землевпорядній організації, яка має право на виконання даного виду робіт, розробку проєктів землеустрою щодо оформлення права власності за Коростенською міською радою.
5. Відділу комунальної власності розроблені проєктні документації подати для затвердження на розгляд сесії Коростенської міської ради.
 
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО

Секретар міської ради                                                                   В. Вигівський    
Заступник міського голови                                                          О. Ясинецький
Начальник відділу комунальної власності
управління економіки                                                                   С. Любочко
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                 О. Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                         О. Заєць
Начальник юридичного відділу                                                   Т. Камінська

ДОДАТКИ

1 16 Пояснювальна Дозвіл на виконком аукціони.pdf Переглянути