ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельниченко О.П.-заступник начальника відділу комунальної власності управління економіки

Підготував:

Відділ комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

31.10.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 38-35
Про надання громадянам дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва

РІШЕННЯ
тридцять пята сесія VIІ скликання
                                                                                                        

від 28.11.2019 р.  № _____
 
Про надання громадянам дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва
 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів, відповідно до ст. 12, 118, 121 Земельного кодексу України, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянину Тупчей Володимиру Антоновичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Т. Кралі, 68-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
2. Надати громадянці Іванченко Ірині Миколаївні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0390 га, для індивідуального садівництва по вулиці 1 Травня, в районі житлового будинку №20 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
3. Надати громадянину Субіну Володимиру Миколайовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0700 га, для індивідуального садівництва в районі вулиці Олега Кошового, 6 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
4. Надати громадянину Седляру Віктору Васильовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0600 га, для індивідуального садівництва по  вулиці Грушевського в садовому товаристві «Ветеран» міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
5. Надати громадянину Седляру Василю Саввичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0600 га, для індивідуального садівництва по  вулиці Грушевського в садовому товаристві «Ветеран» міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
6. Надати громадянці Брицун Світлані Володимирівні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0600 га, для індивідуального садівництва в районі вулиці Т. Кралі, 68-Б міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
7. Надати громадянину Бовсунівському Миколі Петровичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0180 га, для індивідуального садівництва по вулиці Дружби, в районі будинку №5 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
8. Надати громадянину Вигівському Андрію Юрійовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по 2 провулку  Жовтневому, 37-В міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
9. Надати громадянину Єфімову Сергію Леонідовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів по 2 провулку Жовтневому, 37-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
10. Надати громадянину Сімонову Вячеславу Володимировичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0024 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Маяковського, 16-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
11. Надати громадянці Степанюк-Головач Марії Олександрівні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по 2 провулку Жовтневому, 37-Е міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
12. Надати громадянину Мисаку Андрію Михайловичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0024 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Героїв Небесної Сотні, 3-Т міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
13. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у спільну часткову власність громадянці Вакулюк Софії Миронівні (1/2 частки) та громадянці Вакулюк Марії Михайлівні (1/2 частки), орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці С. Кемського, 70-Г міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
14. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
15. Погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження  до Коростенської міської ради.
16. Строк дії даного рішення становить 1 (один) рік з моменту прийняття.
 
Міський голова                                                                      В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

 
Заступник міського голови                                                             О.Ясинецький
 
Начальник відділу архітектури, містобудування -
головний архітектор                                                                                  С.Тумаш
 
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                              С.Любочко
 
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                            Т.Камінська

ДОДАТКИ

1 3 Пояснювальна рішення Дозвіл на проекти у власність.pdf Переглянути