ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельниченко О.П.-заступник начальника відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

22.04.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 31-31
Про поновлення договорів оренди земельних ділянок несільськогосподарського призначення

РІШЕННЯ
      тридцять перша сесія VІІ скликання
 

від 23.05.2019 р. №_____
                           
Про поновлення договорів оренди земельних ділянок несільськогосподарського призначення
 
     Розглянувши заяви громадян про поновлення договорів оренди земельних ділянок,  відповідно до статей 12, 93, 124, 125 Земельного кодексу України, статті 33 Закону України «Про оренду землі», Положення про порядок справляння плати за землю на території міста Коростень, затвердженого рішенням двадцять другої сесії Коростенської міської ради VIІ-го скликання №1055 від 24.05.2018 року, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
         1. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір оренди від 06 червня 2014 року земельної ділянки, яка надана рішенням тридцятої сесії VI-го скликання Коростенської міської ради від 28.01.2014 року в короткострокову оренду громадянці Кучинаш Ірині Віталіївні, цільове призначення - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вулиці В.Сосновського, 36-И міста Коростеня.
1.1. Встановити строк короткострокової оренди громадянці Кучинаш Ірині Віталіївні земельної ділянки площею 0,0223 га цільового призначення - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови: 5(п’ять) років.
1.2. Встановити розмір орендної плати за використання громадянці Кучинаш Ірині Віталіївні вказаної земельної ділянки: 2848,94 грн.(дві тисячі вісімсот сорок вісім гривен 94 копійок) в рік; 237,41 грн.(двісті тридцять сім гривен 41 копійок) в місяць.
 
         2. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір оренди від 25 березня 2016 року земельної ділянки, яка надана рішенням сорокової сесії VI-го скликання Коростенської міської ради від 12.03.2015 року в короткострокову оренду громадянці Железняк Катерині Степанівні, цільове призначення - для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Маяковського, в районі будинку №107 міста Коростеня.
2.1. Встановити строк короткострокової оренди громадянці Железняк Катерині Степанівні земельної ділянки площею 0,0018 га цільового призначення - для будівництва індивідуальних гаражів: 5(п’ять) років.
2.2. Встановити розмір орендної плати за використання громадянці Железняк Катерині Степанівні вказаної земельної ділянки: 112,68 грн.(сто дванадцять гривен 68 копійок) в рік; 9,39 грн.(дев'ять гривен 39 копійок) в місяць.
 
3. Відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання договору оренди, додаткової угоди до договору оренди.
 
4. Коростенському управлінню ГУ ДФС у Житомирській області проконтролювати своєчасне надходження орендної плати за використання вказаної вище земельної ділянки на рахунок місцевого бюджету у відповідності до Земельного кодексу України та Податкового кодексу України.
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Началник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська

ДОДАТКИ

1 5 Пояснювальна рішення Поновл оренди.pdf Переглянути