ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельниченко О.П.-заступник начальника відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

27.03.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 45-30
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди ПАТ «Укртелеком»

РІШЕННЯ
тридцята сесія VІІ скликання

 
від 04.04.2019 р. №______
 
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди ПАТ «Укртелеком»
 
    Розглянувши клопотання ПАТ «Укртелеком» про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди, відповідно до статей 12, 93, 124, 125 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», ст.16 Закону України «Про Державний земельний кадастр», Положення про порядок справляння плати за землю на території міста Коростень, затвердженого рішенням двадцять другої сесії Коростенської міської ради VIІ-го скликання №1055 від 24.05.2018 року, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4949 га на умовах оренди Публічному акціонерному товариству «Укртелеком», цільового призначення - для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій     по вулиці Шатрищанській, 4-А міста Коростеня (кадастровий номер 1810700000:01:014:0043).
1.1. Передати в короткострокову оренду строком 5(п’ять) років Публічному акціонерному товариству «Укртелеком» земельну ділянку площею 0,4949 га цільового призначення - для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій  по вулиці Шатрищанській, 4-А міста Коростеня.
1.2. Встановити розмір орендної плати за Публічним акціонерним товариством «Укртелеком»  вказаної земельної ділянки:  35798,60 грн.(тридцять п’ять тисяч сімсот дев’яносто вісім гривен 60 копійки) в рік, 2983,22 грн.(дві тисячі дев’ятсот вісімдесят три гривні 22 копійки) в місяць.
 
2. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4158 га на умовах оренди Публічному акціонерному товариству «Укртелеком», цільового призначення - для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій     по вулиці Грушевського, 9 міста Коростеня (кадастровий номер 1810700000:02:001:0976).
2.1. Передати в короткострокову оренду строком 5(п’ять) років Публічному акціонерному товариству «Укртелеком» земельну ділянку площею 0,4158 га цільового призначення - для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій  по вулиці Грушевського, 9 міста Коростеня.
2.2. Встановити розмір орендної плати за Публічним акціонерним товариством «Укртелеком»  вказаної земельної ділянки:  66330,50 грн.(шістдесят шість тисяч триста тридцять гривен 50 копійки) в рік, 5527,54 грн.(п’ять тисяч п’ятсот двадцять сім гривен 54 копійок) в місяць.
 
3. ПАТ «Укртелеком» в місячний термін укласти договори короткострокової оренди земельних ділянок.
 
4. Відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання договорів оренди.
 
5. Коростенській ОДПІ ГУ ДФС у Житомирській області проконтролювати своєчасне надходження орендної плати за використання вказаних вище земельних ділянок на рахунок місцевого бюджету у відповідності до Земельного кодексу України та Податкового кодексу України.
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська
 

 
 

ДОДАТКИ

1 21 Пояснювальна рішення Затв. проекту в ор.Укртелеком.pdf Переглянути