ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельниченко О.П.-заступник начальника відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

23.01.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 42-28
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування

РІШЕННЯ

          двадцять дев'ята сесія VII скликання

 
     від 21.02.2019 р. №_____

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування

Розглянувши клопотання ККП «Водоканал» про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), відповідно до статей 12, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, статті 55 Закону України «Про землеустрій», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0116 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Козака, 54-А міста Коростеня.
 
2. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0062 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Жмаченко, в районі житлового будинку 46-Д міста Коростеня.
 
3. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0039 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Сергія Кемського, в районі житлового будинку 69 міста Коростеня.
 
4. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0113 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Сергія Кемського, в районі житлового будинку 67-В міста Коростеня.
 
5. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0022 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Т.Кралі, 68-Б міста Коростеня.
 
6. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0016 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Т.Кралі, 52-А міста Коростеня.
 
7. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0018 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Чолівській, 17-А міста Коростеня.
 
8. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0001 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Жмаченко, в районі житлового будинку 46 міста Коростеня.
 
9. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0057 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Жмаченко, 46-Г міста Коростеня.
 
10. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0066 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Б.Хмельницького, 69-В міста Коростеня.
 
          11. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0085 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Князя Ярослава Мудрого, 58-Б міста Коростеня.
12. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0334 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Набережній, в районі житлового будинку №2-Г міста Коростеня.
 
13. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0020 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Грушевського, в районі житлового будинку №49-А міста Коростеня.
 
14. Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування.
 
15. Рекомендувати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» замовити в розробника документації із землеустрою, який має право на виконання даного виду робіт, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
 

Міський голова                                                               В.Москаленко

 

      Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                             Т.Камінська

ДОДАТКИ

1 28 Пояснювальна рішення Дозвіл на технічку Водоканал пост корист.pdf Переглянути