ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельниченко О.П.-заступник начальника відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

23.01.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 29-28
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди по вулиці Грушевського, 52-Г міста Коростеня

РІШЕННЯ
двадцять дев'ята сесія VІІ скликання
 
від 21.02.2019 р. №______
 
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди по вулиці Грушевського, 52-Г міста Коростеня
 

    Розглянувши клопотання МПП «Мета» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, відповідно до статей 12, 93, 124, 125 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», ст.16 Закону України «Про Державний земельний кадастр», Положення про порядок справляння плати за землю на території міста Коростень, затвердженого рішенням двадцять другої сесії Коростенської міської ради VIІ-го скликання №1055 від 24.05.2018 року, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0250 га на умовах оренди Малому приватному підприємству «Мета», цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Грушевського, 52-Г міста Коростеня (кадастровий номер 1810700000:02:001:0960).
1.1. Передати в короткострокову оренду строком на 5(п’ять) років Малому приватному підприємству «Мета», земельну ділянку площею 0,0250 га цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Грушевського, 52-Г міста Коростеня.
1.2. Встановити розмір орендної плати за Малим приватним підприємством «Мета» вказаної земельної ділянки:  17414,81(сімнадцять тисяч чотириста чотирнадцять гривен 81 коп.) грн. в рік, 1451,23(одна тисяча чотириста п’ятдесят одна гривня 23 коп.) грн. в місяць.
 
2. Малому приватному підприємству «Мета» в місячний термін укласти договір короткострокової оренди земельної ділянки.
 
3. Відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання договору оренди.
 
4. Коростенській ОДПІ ГУ ДФС у Житомирській області проконтролювати своєчасне надходження орендної плати за використання вказаної вище земельної ділянки на рахунок місцевого бюджету у відповідності до Земельного кодексу України та Податкового кодексу України.
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 
Секретар міської ради                                                                              В.Вигівський
Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська 
 
 
 

ДОДАТКИ

1 15 Пояснювальна рішення Затв. проекту в ор. Мета по Груш.pdf Переглянути