ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Любочко С.М. - начальник управління земельних відносин та комунальної власності

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

08.12.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 44-12
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення фермерського господарства та ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій

РІШЕННЯ
дванадцята сесія VІІІ скликання

 
від 23.12.2021 р. №_____
 
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення фермерського господарства та ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій
 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення фермерського господарства та ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій, відповідно до ст. 12, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року, «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням п’ятої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 15.04.2021 року, рішення №495 восьмої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 19.08.2021 року «Про тимчасове призупинення прийняття рішень Коростенською міською радою щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення ОСГ у власність», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянину Гостєніну Євгенію Вікторовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,3100 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Залізничній, с. Васьковичі Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
2. Надати громадянину Клименку Олександру Сергійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,4500 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Лиговій, с. Хотинівка Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
3. Надати громадянці Павицькій Юлії Степанівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Холосне Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
4. Надати громадянці Поповій Лідії Вікторівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1800 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Сингаї Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
5. Надати громадянці Угнівенко Тетяні Миколаївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2600 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Каленське Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
6. Надати громадянину Костриці Василю Степановичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,4000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Холосне Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
7. Надати громадянину Гусару Петру Григоровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2400 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Холосне Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
8. Надати громадянину Лазарчуку Руслану Володимировичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 1,3224 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Л.Українки «Підгрудка», с. Васьковичі Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
9. Надати громадянину Вакуленку Володимиру Олександровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель комунальної власності сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради площею 47,6191 га (кадастровий номер 1822385600:02:000:0165), що розташована за межами населеного пункту с. Стремигород на території Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області шляхом поділу із зміною цільового призначення із земель запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) (код КВЦПЗ 16.00)) на для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) орієнтовною площею 1,0000 га, з метою подальшою передачею у власність.
10. Надати громадянину Курдуну Сергію Михайловичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель комунальної власності сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради площею 47,6191 га (кадастровий номер 1822385600:02:000:0165), що розташована за межами населеного пункту с. Стремигород на території Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області шляхом поділу із зміною цільового призначення із земель запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) (код КВЦПЗ 16.00)) на для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) орієнтовною площею 2,0000 га, з метою подальшою передачею у власність.
11. Надати громадянину Ярошовцю Валерію Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель комунальної власності сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради площею 47,6191 га (кадастровий номер 1822385600:02:000:0165), що розташована за межами населеного пункту с. Стремигород на території Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області шляхом поділу із зміною цільового призначення із земель запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) (код КВЦПЗ 16.00)) на для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) орієнтовною площею 2,0000 га, з метою подальшою передачею у власність.
12. Надати громадянину Гераймовичу Миколі Васильовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель комунальної власності сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради площею 47,6191 га (кадастровий номер 1822385600:02:000:0165), що розташована за межами населеного пункту с. Стремигород на території Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області шляхом поділу із зміною цільового призначення із земель запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) (код КВЦПЗ 16.00)) на для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) орієнтовною площею 2,0000 га, з метою подальшою передачею у власність.
13. Надати громадянину Шкарупі Василю Валентиновичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель комунальної власності сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради площею 47,6191 га (кадастровий номер 1822385600:02:000:0165), що розташована за межами населеного пункту с. Стремигород на території Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області шляхом поділу із зміною цільового призначення із земель запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) (код КВЦПЗ 16.00)) на для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) орієнтовною площею 2,0000 га, з метою подальшою передачею у власність.
14. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
14.1. Розроблені проєкти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження до Коростенської міської ради в термін не пізніше 2 років з дня прийняття даного рішення.
 
 
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 

Секретар міської ради                                                                                          О. Олексійчук

 
Заступник міського голови                                                                       О. Ясинецький
 
Заступник міського голови                                                                       В. Корнійчук
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                          С. Любочко
 
Т.в.о. заступника начальника Управління земельних
відносин та комунальної власності-
начальник відділу земельних відносин                                                      А. Березюк
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О. Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                Т. Камінська
 
Староста                                                                                                      В. Палюшкевич
 
Староста                                                                                                      Н. Смолянюк
 
Староста                                                                                                      О. Ущапівський
 
Староста                                                                                                      В. Ткачук
 
Староста                                                                                                      В. Лангер
 
Староста                                                                                                      Р. Синько

 

ДОДАТКИ

1 3-А Пояснювальна Дозвіл на проекти район.pdf Переглянути