ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Тумаш С.П.- начальник відділу архітектури та містобудування

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

08.12.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 26-12
Про затвердження детальних планів території

РІШЕННЯ
дванадцята сесія VІІІ скликання

від 23.12.2021 р. №______
 
Про затвердження
детальних планів території
 
     Відповідно до ст.ст. 16, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.ст.12, 20 Земельного кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України №926 від 01.09.2021р. «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», керуючись  п. 42 частини першої ст. 26 та п. а підпункт 6 ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити:1.1. Детальний план території по вулиці В. Сосновського, в районі будинку № 62-А, м. Коростень, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, для уточнення містобудівних умов та обмежень із «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» на «для розміщення та експлуатації основних, підсобних  і допоміжних  будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» (власник об’єкта нерухомого майна по вулиці В. Сосновського, в районі будинку №62-А -  Вигівський Костянтин Петрович), згідно дозвільного рішення - Коростенської міської ради восьмої сесії VIII скликання  від 19.08.2021 р. №472.
  2. 2. Детальний план території в районі Траси Київ – Ковель  від вулиці Залізничної до Сергія Кемського м. Коростень, з метою уточнення планувальної структури та вирішення питання інженерної підготовки території (замовник –виконавчий комітет Коростенської міської ради), згідно дозвільного рішення - Коростенської міської ради п’ятої  сесії VIII скликання  від 15.04.2021 р. №271.
  3. 3. Детальний план території в районі будівлі №11-В по вулиці   Сергія Кемського, м. Коростень, з метою розпланування прилеглих територій для організації під’їздів до земельних ділянок, які пропонуються для оренди або викупу (замовник – виконавчий комітет  Коростенської міської ради), згідно дозвільного рішення - Коростенської міської ради сорок другої  сесії VII скликання  від 08.10.2020 р. №1985.
  4. 4. Детальний план території по вулиці Базарна площа,18-А, м. Коростень, з метою уточнення містобудівних умов та обмежень для  будівництва та обслуговування будівель торгівлі (власник об’єкта нерухомого майна по вулиці Базарна площа,18-А -  Кот Олена Леонідівна), згідно дозвільного рішення - Коростенської міської ради восьмої сесії VIII скликання Коростенської міської ради від 10.06.2021 р. №373 (внесення змін в п.2.2 сорокової сесії VII скликання  Коростенської міської ради №1922 від 27.08.2020р.).
  5. 5. Детальний план території по вулиці Шевченка, в районі будинку   № 4-А, м. Коростень, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, для уточнення містобудівних умов та обмежень із «для розміщення та експлуатації основних, підсобних  і допоміжних  будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості» на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» (власник об’єкта нерухомого майна по вулиці Шевченка, 4-А -  ПП «Коростенська «Фірма «ДРУК»), згідно дозвільного рішення - Коростенської міської ради дев'ятої сесії VIII скликання  від 23.09.2021 р. №540.

 
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
Секретар міської ради                                                                   О.Олексійчук             
Заступник міського голови                                                           О. Ясинецький
Начальник відділу
архітектури та містобудування                                                      С. Тумаш
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                         О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                   Т. Камінська
 

ДОДАТКИ

1 Пояснювальна.pdf Переглянути