ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Любочко С.М. - начальник управління земельних відносин та комунальної власності

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

10.11.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 26-11
Про внесення змін до рішень Коростенської міської ради

РІШЕННЯ
одинадцята сесія VІІІ скликання
 

від 25.11.2021 р. №_____
 
Про внесення змін до рішень Коростенської міської ради
 
         Розглянувши клопотання юридичної особи, громадян, Протокол №11 комісії по розподілу невитребуваних та нерозподілених земельних часток (паїв) від 06.10.2021 р., відповідно до протоколів про розподіл земельних ділянок між власниками земельних часток (паїв) затверджених рішеннями виконавчого комітету Коростенської міської ради №762, №763 від 20.10.2021р. та службову записку начальника Управління земельних відносин та комунальної власності Любочко С.М., в частині внесення змін до пунктів рішень сесій Коростенської міської ради, відповідно до ст. 16, 17 Закону України «Про оренду землі», згідно ст. 19 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни до пунктів 6,7,8 рішення шостої сесії VІІІ скликання  Коростенської міської ради від 10.06.2021 р. №387 «Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди» в частині зміни виду речового права та викласти їх в наступній редакції:
«6. Надати Обслуговуючому кооперативу «Гаражний кооператив» «Моноліт Коростень» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0196 га, для колективного гаражного будівництва по вулиці Шевченка, 82-А міста Коростеня за рахунок земель житлової забудови Коростенської міської ради.
7. Надати Обслуговуючому кооперативу «Гаражний кооператив» «Моноліт Коростень» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0197 га, для колективного гаражного будівництва по вулиці Шевченка, 82-А міста Коростеня за рахунок земель житлової забудови Коростенської міської ради.
8.  Надати Обслуговуючому кооперативу «Гаражний кооператив» «Моноліт Коростень» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0291 га, для колективного гаражного будівництва по вулиці Шевченка, 82-А міста Коростеня за рахунок земель житлової забудови Коростенської міської ради».
2. Внести зміни до пункту 11 Додатку до рішення шостої сесії VIII скликання Коростенської міської ради від 10.06.2021 року №391 «Про передачу у власність земельних часток (паїв) власникам (спадкоємцям) сертифікатів на право на земельну частку (пай) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у межах приєднаних територій» в зв’язку з технічною помилкою викласти його в наступній редакції:
      
       Додаток
       до рішення 6 сесії
      Коростенської міської ради VІІІ скликання
        від 10.06.2021 р. №391
 
Список
громадян, яким передано у власність земельні ділянки земельні частки (паї) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
 
Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки Площа, га Кадастровий номер Контур земельної ділянки
11  Розуменко
 Сергій
 Павлович
на території Стремигородської сільської ради (КСП «Зоря») 1,3404 1822385600:05:000:0222 10/191
(2)
3. В зв’язку з технічною помилкою, внести зміни до пунктів 6, 6.1 рішення десятої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання №628 від 28.10.2021 року «Про внесення змін до рішень Коростенської міської ради», виклавши їх в новій редакції а саме:
«п.6 Внести зміни до п.3 рішення восьмої сесії VІІІ скликання від 19.08.2021 р. №511 «Про передачу земельних ділянок комунальної власності в оренду власникам об’єктів нерухомого майна, розміщеного на них.
п.6.1. «п.3.2. В зв’язку з реєстрацією в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно права оренди за новим власником об’єкта нерухомості – громадянкою Хайлак Наталією Вікторівною – припинити право постійного користування Приватному вищому навчальному закладу Товариства сприяння обороні України «Коростенський технічний коледж» (код ЄДРПОУ 02724430) на земельну ділянку, площею 0,0067 га, цільового призначення для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вулиці Черемушки, 118-А міста Коростеня (кадастровий номер 1810700000:02:007:0133).
         Попередити громадянку Хайлак Наталію Вікторівну, що при використанні земельної ділянки для інших видів діяльності, необхідно змінити цільове призначення земельної ділянки».
3.1. Пункти 6,6.1. рішення десятої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання №628 від 28.10.2021 року «Про внесення змін до рішень Коростенської міської ради» вважати такими, що втратили чинність.
4. Внести зміни до пункту 4 рішення восьмої сесії VIII скликання Коростенської міської ради від 19.08.2021 року №477 «Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва, з подальшою передачею у власність» в частині зміни адреси земельної ділянки та викласти його в наступній редакції:
«4. Надати громадянину Смирнову Олександру Юрійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0700 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці О.Кошового, №15-Г міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність».
5. Внести зміни до пункту 1 рішення десятої сесії VIII скликання Коростенської міської ради від 28.10.2021 року №635 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування по вулиці І.Франка, 16/10 м. Коростеня» в частині зміни площі земельної ділянки та викласти його в наступній редакції:
«1. Надати громадянину Морозу Віктору Миколайовичу дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), в постійне користування, площею 0,0998 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці І.Франка, 16/10 міста Коростеня за рахунок земель громадської забудови Коростенської міської територіальної громади».
6. Внести зміни до пункту 33 Додатку 2 рішення восьмої сесії VIII скликання Коростенської міської ради від 19.08.2021 року №474 «Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та безоплатну їх передачу у власність громадянам у межах приєднаних територій» в частині зміни адреси земельної ділянки та викласти його в наступній редакції:
 
       Додаток 2
       до рішення 8 сесії
      Коростенської міської ради VІІІ скликання
        від 19.08.2021 р. №474
 
Список
громадян, яким безкоштовно передаються у власність земельні ділянки
для ведення особистого селянського господарства у межах приєднаних територій
 
Прізвище, ім’я, по батькові       Адреса ділянки Площа, га Кадастровий номер
33 Клименко Віктор Анатолійович с. Іскорость,
вул. Центральна
0,3000 1822386603:03:002:0059
 
7. Внести зміни до пункту 1 рішення дев’ятої сесії VIII скликання Коростенської міської ради від 23.09.2021 року №566 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва спадкоємцям (власникам) земельних часток (паїв) у межах приєднаних територій» в частині зміни площі земельної ділянки та викласти його в наступній редакції:
«1. Надати дозвіл громадянці Потопальській Вірі Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) згідно контуру земельної частки (паю) 31/265, орієнтовною площею 3,5644 га, із земель колективної власності реформованого КСП « Нива », для ведення товарного сільськогосподарського виробництва».
 
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
 

Секретар міської ради                                                                                         О. Олексійчук

Заступник міського голови                                                                      О.Ясинецький
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                 С.Любочко
Т.в.о. заступника начальника Управління земельних
відносин та комунальної власності-
начальник відділу земельних відносин                                                      А.Березюк
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць
Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                   І. Носатова
Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                   Т.Семенюк
Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                   І.Киселевич
Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                   Т.Селезньова
Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                   І.Чижевська
Начальник юридичного відділу                                                                Т. Камінська
Староста                                                                                                      Н.Смолянюк
Староста                                                                                                      П.Мельниченко
Староста                                                                                                      В.Палюшкевич

ДОДАТКИ

1 9 Пояснювальна Внесення змін.pdf Переглянути
2 9-а Порівняльна таблиця до внесення змін.pdf Переглянути