ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельниченко О.П. - заступник начальника управління земельних відносин та комунальної власності

Підготував:

Управління земельних відносин та комунальної власності

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

21.10.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 71-10
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та надання земельної частки (паю) у власність гр. Тимошенко І.О.

РІШЕННЯ
десята сесія VІІІ скликання
 
від 28.10.2021 р. №____
 
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та надання земельної частки (паю) у власність гр. Тимошенко І.О.
 
          Розглянувши заяву громадянина Тимошенко І. О. та розроблену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (частки) паю в натурі (на місцевості), з метою передачі земельної частки у власність, згідно ст. 55 Закону України «Про землеустрій», ст. 16 Закону України «Про Державний земельний кадастр», відповідно до ст. 12, 22, 81, 116, 125, 126 Земельного кодексу України, ст. 5, 7 Закону України «Про порядок виділення в натурі ( на місцевості ) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (частки) паю в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передати громадянину Тимошенко Івану Олександровичу у власність земельну частку (пай) площею 0,3949 га з кадастровим номером: 1822380400:04:000:0006 згідно контуру земельної ділянки 3/1219 на території реформованого КСП                   ім. Жмаченка Берестовецької сільської ради Коростенського району Житомирської області.
2.Громадянину Тимошенко Івану Олександровичу:
2.1.Зареєструвати речове право – право власності на передану земельну ділянку (частку) пай відповідно до норм чинного законодавства.
2.2.Рекомендувати письмово проінформувати ГУ ДПС у Житомирській області про набуття у приватну власність земельної ділянки з наданням, відповідно до п. 1 ст. 281 Податкового кодексу України, підтверджуючих документів при наявності пільги по звільненню від сплати податку на землю.
3. ГУ ДПС у Житомирській області взяти дане рішення для врахування в роботі при нарахуванні податку на землю громадянам, які підлягають під категорію платників плати за земельні ділянки, які перебувають у приватній власності.
 
 
Міський голова                                                   Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 Секретар міської ради                                                                                        О. Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                                      О.Ясинецький
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                    С.Любочко
 
Заступник начальника Управління земельних відносин
та комунальної власності -начальник
відділу земельних відносин                                                                           О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                О.Заєць
 
Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                            Т.Семенюк
 
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська
 
Староста                                                                                                      П.Мельниченко
 
 
 
 
 

ДОДАТКИ

1 30 пояснювальна затв техн док паї.pdf Переглянути