ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельниченко О.П. - заступник начальника управління земельних відносин та комунальної власності

Підготував:

Управління земельних відносин та комунальної власності

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

12.10.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 36-10
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій

РІШЕННЯ
десята сесія VІІІ скликання
 
від 28.10.2021 р. №_____
 
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій
 
Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій, відповідно до ст. 12, 116, п.7 ст. 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року, «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням п’ятої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 15.04.2021 року, рішення №495 восьмої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 19.08.2021 року «Про тимчасове призупинення прийняття рішень Коростенською міською радою щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення ОСГ у власність», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянину Васьківському Олександру Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Лесі Українки, №20, с. Васьковичі Коростенського району за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
2. Надати громадянину Усюк Володимиру Івановичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Зарічній, №26, с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
3. Надати громадянину Андрійчуку Василю Павловичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 1,4000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Холосне Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
4. Надати громадянці Стасюк Юлії Степанівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,5000 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Центральній, в районі будинку №3, с. Холосне Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
5. Надати громадянці Ігнатчук Людмилі Миколаївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,3500 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Хотинівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
6. Надати громадянину Дідківському Вадиму Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Кожухівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
7. В зв’язку з наявністю об’єкта нерухомого майна та правовстановлюючих документів на земельну ділянку, які зареєстровані на іншу особу, відмовити в наданні дозволу  громадянину Камінському Олегу Васильовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Шленчака Володимира, №4, с. Грозине Коростенського району за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
8.  В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №3215 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року та рішення №495 восьмої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 19.08.2021 року «Про тимчасове призупинення прийняття рішень Коростенською міською радою щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення ОСГ у власність», відмовити в наданні дозволу громадянці Пашинській Тетяні Михайлівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2200 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Вороневе Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
9. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року та рішення №495 восьмої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 19.08.2021 року «Про тимчасове призупинення прийняття рішень Коростенською міською радою щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення ОСГ у власність», відмовити в наданні дозволу громадянці Котвицькій Оксані Віталіївні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Барди Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
10. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року та рішення №495 восьмої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 19.08.2021 року «Про тимчасове призупинення прийняття рішень Коростенською міською радою щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення ОСГ у власність», відмовити в наданні дозволу громадянину Макарському Олексію Олексійовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,3000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Шатрище Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
11. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року та рішення №495 восьмої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 19.08.2021 року «Про тимчасове призупинення прийняття рішень Коростенською міською радою щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення ОСГ у власність», відмовити в наданні дозволу громадянці Дрозд Валентині Леонідівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Михайлівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
12. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року та рішення №495 восьмої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 19.08.2021 року «Про тимчасове призупинення прийняття рішень Коростенською міською радою щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення ОСГ у власність», відмовити в наданні дозволу громадянці Володько Ірині Василівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Михайлівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
13. Для громадян зазначених в пунктах 1-6.
14. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
14.1. Розроблені проєкти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження до Коростенської міської ради в термін не пізніше 2 років з дня прийняття даного рішення.

 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 Секретар міської ради                                                                                          О. Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                                                  О.Ясинецький
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                     С.Любочко
 
Заступник начальника Управління земельних відносин
та комунальної власності-начальник
відділу земельних відносин                                                                                 О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць
 
Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                  І.Чижевська
 
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська
 
Староста                                                                                                      Р.Синько
 
Староста                                                                                                      В.Палюшкевич
 
Староста                                                                                                      О.Ущапівський
 
Староста                                                                                                      В.Ткачук
 
Староста                                                                                                      А.Невмержицький
 
Староста                                                                                                      С.Васьківська
 
Староста                                                                                                      І.Конюх
 
Староста                                                                                                      В.Лангер
 
Староста                                                                                                      П.Мельниченко
 
Староста                                                                                                      Н.Сергієнко
 

ДОДАТКИ

1 3-А Пояснювальна Дозвіл на проекти район.pdf Переглянути