ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельниченко О.П.

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Чинний

Дата:

27.03.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 30-21
Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди

РІШЕННЯ
           двадцять перша сесія VIІ скликання
 
     від 05.04.2018 р. №_____
 
 Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди
 
    Розглянувши заяви громадян та клопотання юридичних осіб про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди, відповідно до статей 12, 93, 124, 134 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
 1. Надати дозвіл громадянину Грасюку Сергію Миколайовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди орієнтовною площею 0,0097 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Базарна площа, 5 міста Коростеня.
 
2. Надати дозвіл громадянину Кужелку Миколі Яковичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди орієнтовною площею 0,0088 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці В.Сосновського, 27-Б міста Коростеня.
 
3. Надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «Патріа-Баланс» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди орієнтовною площею 0,0690 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Героїв Чорнобиля(Красіна), 6 міста Коростеня.
 
4. Надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «Регіональні енергетичні системи» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди орієнтовною площею 50,0000 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій   по провулку Залізничному, 7 міста Коростеня.
 
5. Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди.
 
 6. Рекомендувати вище вказаним особам замовити в розробників документації із землеустрою, які мають право на виконання даного виду робіт, розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди.
 
 7. Відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів розроблені проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди подати для затвердження на розгляд сесії Коростенської міської ради.
 
8. Строк дії даного рішення становить 1 (один) рік з моменту прийняття.
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська