ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Тумаш С.П. - начальник відділу архітектури та містобудування

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

04.08.2021

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 32-07
Про надання дозволу на розробку детальних планів території

РІШЕННЯ
сьома  сесія VІІІ скликання

 
від 19.08.2021 р. №______
 
Про надання дозволу на розробку
детальних планів території
 
Розглянувши заяви громадян та листи юридичних осіб щодо надання дозволу на розробку детальних планів території, відповідно до ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.ст.12, 20 Земельного кодексу України, Наказу Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України №290 від 16.11.2011р. «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», керуючись  ст.25, п. 42 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
                  
           1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в межах  с. Бехи, Коростенського району, Житомирської обл.  з метою уточнення містобудівних умов та обмежень для розміщення та експлуатації  об’єктів і споруд  телекомунікацій (баштова споруда).
           1.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.
           1.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою забудовника, Приватним акціонерним товариством  «ВФ Україна».
           2. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в межах  с. Грозине, Коростенського району, Житомирської обл.  з метою уточнення містобудівних умов та обмежень для розміщення та експлуатації інших технічних засобів зв'язку (під розміщення обладнання  базової  станції мобільного зв’язку з метою забезпечення  мобільним зв’язком  відповідного адміністративного району).
           2.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.
           2.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою забудовника, Приватним акціонерним товариством  «Київстар».
          3. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території по вулиці                                    В. Сосновського, в районі будинку № 62-А, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, для уточнення містобудівних умов та обмежень із «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» на «для розміщення та експлуатації основних, підсобних  і допоміжних  будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості».
           3.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.
           3.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці В. Сосновського, 62-А,  громадянином Виговським Костянтином Петровичем.
              4. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території  по вулиці Селезньова, в районі будинку № 85, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, для уточнення містобудівних умов та обмежень із «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».
           4.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.
           4.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці Селезньова, 85, громадянкою Ущапівською Валентиною Миколаївною.
          
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
Секретар міської ради                                                                   О.Олексійчук             
Перший заступник міського голови                                            В. Вигівський
Заступник міського голови                                                           О. Ясинецький
Начальник відділу
архітектури та містобудування                                                              С. Тумаш
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                         О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                  Т. Камінська

 
 

ДОДАТКИ

1 Довідка_та_пояснювальна_записка_.pdf Переглянути
2 ДПТ.pdf Переглянути