ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельниченко О.П.

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Чинний

Дата:

27.03.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 21-21
Про надання громадянам дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва

РІШЕННЯ
двадцять перша сесія VIІ скликання
                                                                                                        
від 05.04.2018 р.  № _____
 
Про надання громадянам дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва
 
Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів, відповідно до статей 12, 118, 121 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянину Міщенку Олегу Валерійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Б.Звіздецького, 14 міста Коростеня.
 
2. Надати громадянці Залевській Ганні Вікторівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці І.Оснадчука, 35-Н  міста Коростеня.
 
3. Надати громадянину Збаражському Олегу Петровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для індивідуального садівництва по вулиці Григорія Сковороди(Котовського), 83 міста Коростеня.
 
4. Надати громадянину Білошицькому Василю Васильовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва  по вулиці Грушевського, в районі житлового будинку №259 міста Коростеня.
 
 
5. Надати громадянці Бондарчук Юлії Олегівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0025 га для будівництва індивідуальних гаражів   по вулиці Шевченка(Кірова), 68-А міста Коростеня.
 
6. Надати громадянці Баришевій Галині Гнатівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0025 га для будівництва індивідуальних гаражів   по вулиці Шевченка(Кірова), 89-В міста Коростеня.
 
7. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
 
8. Погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження  до Коростенської міської ради.
 
9. Строк дії даного рішення становить 1 (один) рік з моменту прийняття.
 
Міський голова                                                            В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                             Т.Камінська