ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельниченко о.п. - заступник начальника управління земельних відносин та комунальної власності - начальник відділу земельних відносин

Підготував:

Управління земельних відносин та комунальної власності

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

31.03.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 42-5
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва, з подальшою передачею у власність

РІШЕННЯ
п’ята сесія VІІІ скликання
 
від 15.04.2021 р. №_____
 
 Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва, з подальшою передачею у власність
 
Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів з подальшою передачею у власність, відповідно до ст. 12, 116, п.7 ст. 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року, враховуючи інформацію відділу архітектури та містобудування виконавчого комітету Коростенської міської ради №28 від 23.03.2021р., №34 від 02.04.2021р., рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянці Снігур Олені Юріївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 2 провулку Зв’язківців, в районі будинку №1 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
2. Надати громадянину Сульженку Олександру Юрійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці В.Котика, в районі будинку №32 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
3. Надати громадянину Агапову Максиму Георгійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Залізничному, в районі будинку №38-В міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
4. Надати громадянці Бородійчук Галині Іванівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Залізничному, в районі будинку №38-В міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
5. Надати громадянці Вербельчук Вікторії Вікторівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0200 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці 1Травня, в районі будинку №35-В міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
6. Надати громадянці Шмагун Аліні Володимирівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці О.Кобилянської, в районі будинку №23-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
7. Надати громадянину Сингаївському Василю Андрійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Селезньова, в районі будинку №17 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
8. Надати громадянці Волківській Ганні Володимирівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0400 га, для індивідуального садівництва по вулиці Полякова, в районі будинку №9 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
9. Надати громадянину Морозу Віктору Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0600 га, для індивідуального садівництва по вулиці І.Кузьмінського, в районі будинку №23 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
10. Надати громадянці Білій Лідії Василівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по провулку Залізничному, в районі будинку №36-Б міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
11. Надати громадянину Данцову Анатолію Петровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0540 га, для індивідуального садівництва в Товаристві колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці, земельна ділянка № 89 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
12. Надати громадянину Башинському Олегу Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0900 га, для індивідуального садівництва по провулку Залізничному, в районі будинку №38 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
13. Надати громадянці Ярошовець Наталії Володимирівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0500 га, для індивідуального садівництва по вулиці Григорія Сковороди, в районі будинку №32 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
14. Надати громадянину Дідусу Дмитру Олександровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Грушевського, в районі будинку №108-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
15. Надати громадянину Грищенку Юрію Васильовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0028 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці 1 Травня, в районі будинку №41 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
16. Надати громадянину Булавіну Віктору Геннадійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0024 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Грушевського, в районі будинку №108-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
17. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Темеркес Галині Іванівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0800 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Шатрищанській, в районі будинку №21-Д міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
18. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Костюшко В’ячеславу Вікторовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0100 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Шолом-Алейхема, в районі будинку №55/1 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 19. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Ходаківській Наталії Володимирівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0060 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Корольова, в районі будинку №30 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
20. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Марченко Світлані Арсентіївні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Василя Стуса, в районі будинку №3-Г міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
21. Для громадян зазначених в пунктах 1-16.
21.1. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
21. 2. Погоджені проєкти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження до Коростенської міської ради в термін не пізніше 2 років з дня прийняття даного рішення.    

 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

Секретар міської ради                                                                                          О. Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                                                  О.Ясинецький
 
Начальник відділу архітектури та містобудування -
головний архітектор                                                                                             С.Тумаш
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                 С.Любочко
 
Заступник начальника Управління земельних відносин-
начальник відділу земельних відносин                                                              О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська

ДОДАТКИ

1 3 Пояснювальна Дозвіл на проекти у власність.pdf Переглянути