ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Вигівський В.В. - перший заступник міського голови

Підготував:

Управління житлово-комунального господарства

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

31.03.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 28-5
Про списання багатоквартирних будинків з балансу Комунального підприємства «Грозинське» Коростенської міської ради» та Комунального підприємства «Михайлівське» Коростенської міської ради»

РІШЕННЯ
п’ятої сесія VІІІ скликання
 

від  15.04.2021 р. №  _____
 

Про списання багатоквартирних будинків з балансу Комунального підприємства «Грозинське» Коростенської міської ради» та Комунального підприємства «Михайлівське» Коростенської міської ради»

 
Розглянувши листи начальника КП «Грозинське» вих. № 01 від 23.03.2021 р. та начальника КП «Михайлівське» вих. № 10 від 25.03.2021 р., з метою забезпечення та реалізації прав співвласників багатоквартирних будинків на самостійне управління житловими будинками відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» та Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 301 від 20.04.2016 р., керуючись ст. 25, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:     
 

  1. Надати дозвіл Комунальному підприємству «Грозинське» Коростенської міської ради» (далі – КП «Грозинське) та Комунальному підприємству «Михайлівське» Коростенської міської ради» (далі – КП «Михайлівське» на списання з балансу багатоквартирних будинків, у яких розташовані приміщення приватної та інших форм власності (згідно додатку).

 

  1. Доручити КП «Грозинське» та КП «Михайлівське» забезпечити проведення процедури списання багатоквартирних будинків у відповідності до вимог чинного законодавства України, для чого:

    2.1.Утворити комісію для списання багатоквартирних будинків.
    2.2.Провести огляд будинків перед списанням з метою фіксації технічного стану багатоквартирних будинків
    2.3.За результатами роботи комісії скласти акти про списання багатоквартирних будинків з балансу за встановленою формою.

 

  1. У списаних з балансу багатоквартирних будинках окремі квартири та/або нежитлові приміщення, які не перебувають у приватній власності та право державної чи комунальної власності на які не зареєстровано, поставити  на баланс КП «Грозинське».

  2. Інформацію про прийняття даного рішення довести до відома співвласників багатоквартирних будинків шляхом розміщення на офіційному сайті Коростенської міської ради та у кожному конкретному будинку (на прибудинковій території), зокрема на інформаційних стендах у під’їздах будинків та біля них, відповідного оголошення.

 

  1. КП «Грозинське» та КП «Михайлівське» продовжити утримувати багатоквартирні будинками та прибудинкові території, забезпечити зберігання технічної документації на будинки та актів про списання багатоквартирних будинків з балансу до визначення співвласниками форми управління своїми будинками.

 

  1. У разі визначення управителя виконавчим комітетом Коростенської міської ради або прийняття співвласниками рішення щодо форми (способу) управління багатоквартирним будинком, КП «Грозинське» та/або КП «Михайлівське» забезпечити передачу технічної документації на будинки та актів про списання багатоквартирних будинків з балансу відповідно до чинного законодавства.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Вигівського В.В. та постійну комісію з питань бюджету, економіки та комунальної власності.

 
 
 
 
Міський голова                                                     Володимир  МОСКАЛЕНКО
 
 
 
 
Секретар міської ради                                                                                           О.Олексійчук
Перший заступник міського голови                                                                     В.Вигівський
Начальник юридичного відділу                                                                            Т.Камінська
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                   О.Заєць
Начальник управління ЖКГ                                                                                  В.Мартинюк

Додаток до рішення 5 сесії
Коростенської міської ради VIII
скликання від 15.04.2021 р. №_____
 
 
 
Перелік багатоквартирних будинків
у яких розташовані приміщення приватної та інших форм власності
та які списуються з балансу КП «Грозине» та КП «Михайлівське»
 
 

№ п/п

Назва селища

Назва вулиці

№№ будинків

КП «Грозинське»

1

с. Грозине

вул. Володимира Шленчака

7, 8, 9, 12, 13, 15, 17, 18

2

вул. Мічуріна

3, 5, 9, 11, 15-А

3

вул. Центральна

5, 7, 9, 11

4

вул. Шкільна

1, 2, 4, 15

5

с. Сокорики

вул. Вокзальна

10, 12

6

вул. Т.Г. Шевченка

4

КП «Михайлівське»

7

с. Михайлівка

вул. Центральна

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

 
 
 
 
 
Секретар міської ради                                                       Олександр ОЛЕКСІЙЧУК

ДОДАТКИ

1 Пояснювальна записка.pdf Переглянути