ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельниченко О.П.-заступник начальника відділу комунальної власності управління економіки

Підготував:

Відділ комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

10.02.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 61-4
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва, з подальшою передачею у власність

РІШЕННЯ
четверта сесія VІІІ скликання
 

від 25.02.2021 р. №_____
 
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва, з подальшою передачею у власність
 
Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів з подальшою передачею у власність, відповідно до ст. 12, 116, п.7 ст. 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року, враховуючи інформацію відділу архітектури та містобудування виконавчого комітету Коростенської міської ради №9 від 25.01.2021р., №13,15,16 від 10.02.2021р. та рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянці Рахмістрюк Людмилі Анатоліївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Курчатова, 9 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
2. Надати громадянці Єрженковій Вероніці Олегівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Залізничному, в районі будинку №40 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
3. Надати громадянці Шпилюк Лілі Олегівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Лісовому, між будинками №2 та №4 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
4. Надати громадянці Вербельчук Ірині Ростиславівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці 1Травня, в районі будинку №37 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
5. Надати громадянину Лещуку Юрію Юрійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці 1Травня, в районі будинку №37 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
6. Надати громадянці Карпенюк Світлані Павлівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0400 га, для індивідуального садівництва по вулиці Грушевського, в районі будинку №123-А міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
7. Надати громадянину Рудченку Івану Григоровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0400 га, для індивідуального садівництва в Товаристві колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці, земельна ділянка № 28 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
8. Надати громадянці Шамці Альоні Олександрівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0400 га, для індивідуального садівництва по вулиці Горького, в районі будинку №82-Б міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
9. Надати громадянину Пантюку Миколі Івановичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0800 га, для індивідуального садівництва в Товаристві колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці, земельна ділянка № 62 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
10. Надати громадянці Леончук Олені Михайлівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Шевченка, в районі будинку №82-В, під гаражем №44 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
11. Надати  громадянці Лісовській Аліні Анатоліївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Гастелло, в районі будинку №18 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
12. Надати громадянину Германчуку Петру Сергійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0032 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Гастелло, під гаражем №97 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
13. Надати громадянці Мельниченко Олені Андріївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці В. Сосновського, 23-Б, під гаражем № 4 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
14. Надати громадянину Маринкіну Сергію Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Грушевського, в районі будинку №108-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
15. Надати громадянину Васильчуку Миколі Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Грушевського, в районі будинку №108-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
16. Надати громадянину Савчуку Андрію Васильовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0040 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Горького, в районі будинку №10-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
17. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Юшкевичу Василю Андрійовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0750 га для ведення особистого селянського господарства по вулиці Селезньова, в районі будинку № 33 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
18. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Юшкевич Катерині Андріївні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0950 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Селезньова, в районі будинку №31/1  міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
19. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Пташку Василю Петровичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Героїв Небесної Сотні, в районі будинку №19 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
20. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Воловчук Валентині Олександрівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0050 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці 1 Травня, в районі будинку № 99 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
21. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Вербельчук Любові Семенівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0200 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці 1Травня, в районі будинку №35-В міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
22. Для громадян зазначених в пунктах 1-16.
22.1. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
22. 2. Погоджені проєкти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження до Коростенської міської ради в термін не пізніше 2 років з дня прийняття даного рішення.    

 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО
 

Секретар міської ради                                                                               О. Олексійчук

 
Заступник міського голови                                                                       О.Ясинецький
 
Начальник відділу архітектури, містобудування -
головний архітектор                                                                                  С.Тумаш
 
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                              С.Любочко
 
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська

ДОДАТКИ

1 3 Пояснювальна Дозвіл на проекти у власність.pdf Переглянути