ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Вигівський В.В. - перший заступник міського голови

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

22.01.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 05-4
Про надання дозволу на розробку детальних планів території

РІШЕННЯ
четверта сесія VІІІ скликання
 

від      25.02.2021 р. №______
 
Про надання дозволу на розробку
детальних планів території
 
Розглянувши заяви громадян та листи юридичних осіб щодо надання дозволу на розробку детальних планів території, відповідно до ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.ст.12, 20 Земельного кодексу України, Наказу Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України №290 від 16.11.2011р. «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», керуючись  ст.25, п. 42 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
                   
            1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території  по вулиці Шкільна, в районі будинку № 1, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, для уточнення містобудівних умов та обмежень із «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».
            1.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації  та виконання СЕО, або огрунтування  не здійснення в разі  незначних змін до ДДП.
            1.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці Шкільна,1, громадянкою Мартиросян Зоєю Геворківною.
            2. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території  по вулиці Шатрищанська, в районі будинку № 10, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, для уточнення містобудівних умов та обмежень із «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».
            2.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації та виконання СЕО, або огрунтування  не здійснення в разі  незначних змін до ДДП.
            2.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці Шатрищанська,10, громадянкою Дубровською Зінаїдою Миколаївною.
           3. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території  по вулиці Грушевського, в районі будинку № 133, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, для уточнення містобудівних умов та обмежень із «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».
            3.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації та виконання СЕО, або огрунтування  не здійснення в разі  незначних змін до ДДП.
            3.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці Грушевського,133, громадянином  Костюченком  Олександром  Миколайовичем.
           4. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території  по вулиці Черемушки, в районі будинку № 1-А, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, для уточнення містобудівних умов та обмежень із «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».
            4.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації та виконання СЕО, або огрунтування  не здійснення в разі  незначних змін до ДДП.
            4.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці Черемушки,1-А, громадянкою  Лозко Марією Петрівною.
           5. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в районі автостанції по вулиці Базарна площа,4 з метою уточнення містобудівної ситуації для влаштування під’їздів та підходів до житлових будинків та торгівельних споруд розташованих на прилеглій території.
           5.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації та виконання СЕО, або огрунтування  не здійснення в разі  незначних змін до ДДП.
           5.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власників  нерухомого майна по вулиці Базарна площа, громадянами  Майструком  Р. В., Іскяндаровим В. А., Яковенком О. М.
 
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
Секретар міської ради                                                                   О.Олексійчук             
Перший заступник міського голови                                            В. Вигівський
Заступник міського голови                                                           О. Ясинецький
Начальник відділу
архітектури та містобудування                                                              С. Тумаш
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                         О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                  Т. Камінська

ДОДАТКИ

1 Слайди_ДПТ (2).pdf Переглянути
2 Слайди_ДПТ (1).pdf Переглянути
3 Довідка_та_пояснювальна_записка_до_рішення_4_сесії_міської_ради_25_012_2021.pdf Переглянути