ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельниченко О.П.- заступник начальника відділу комунальної власності

Підготував:

Відділ комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

10.09.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 15-41
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва, з подальшою передачею у власність

РІШЕННЯ
сорок друга сесія VІІ скликання
 

від 08.10.2020 р. №_____

Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва, з подальшою передачею у власність
 
Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів з подальшою передачею у власність, відповідно до ст. 12, 116, п.7 ст. 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянці Мурзі Ніні Іванівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Підпільників Дідківських, в районі будинку №21 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
2. Надати громадянці Гопаченко Ларисі Володимирівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Соборній, 24 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
3. Надати громадянину Руденку Дмитру Сергійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Соборній, 22  міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
4. Надати громадянину Тичині Віталію Валерійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Василя Стуса, в районі будинку №3-Г міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
5. Надати громадянину Кутишенку Миколі Володимировичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0300 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Василя Стуса, в районі будинку №95-Г міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
6. Надати громадянину Шапошнікову Юрію Вікторовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Грушевського, в районі будинку №116 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
7. Надати громадянці Шпилюк Лілі Олегівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0500 га, для індивідуального садівництва по вулиці І. Тарнавського, в районі будинку №36 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
8. Надати громадянину Мурзі Володимиру Станіславовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Підпільників Дідківських, в районі будинку №21 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
9. Надати громадянину Кошелевичу Вадиму Петровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0300 га, для індивідуального садівництва по 3 провулку Добролюбова, в районі будинку №6 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
10. Надати громадянці Бондарчук Ларисі Борисівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га, для індивідуального садівництва по вулиці Прорізній, в районі будинку №7 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
11. Надати громадянину Шуляренку Олександру Володимировичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0111 га, для індивідуального садівництва в «Садово-городньому» товаристві держустанов,  ділянка №47 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
12. Надати громадянину Горшкову Анатолію Григоровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва в садівницькому товаристві колективного саду «Движинець» робітників і службовців Коростенської дистанції колії Коростенського відділу Південно-Західної залізниці міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
13. Надати громадянину Лагоді Павлу Олександровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0900 га, для індивідуального садівництва по 1провулку Нєкрасова, в районі будинку №18 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
14. Надати громадянці Ортліб Тетяні Дмитрівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0100 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Промисловій, 9-Г міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
15. Надати громадянину Ортлібу В’ячеславу Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0100 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Промисловій, 9-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
16. Надати громадянину Прищепчуку Руслану Анатолійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0100 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Промисловій, 9-В міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
17. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Недашківській Єві Данилівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Річній, в районі будинку №4 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
18. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Шаціло Карині Русланівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Шолом-Алейхема, в районі будинку №108-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
19. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Лазаренко Анатолію Івановичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Шолом-Алейхема, в районі будинку №108-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
20. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Михнюк Світлані Анатоліївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Княза Ярослава Мудрого, 100-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
21. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Карпенюку Сергію Вікторовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0400 га, для індивідуального садівництва по вулиці Грушевського, в районі будинку     №123-А міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради. 
22. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Вербельчуку Ростиславу Ростиславовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0200 га, для індивідуального садівництва по вулиці 1Травня, в районі будинку №35-В міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради. 
23. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Остапенку Віталію Васильовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по провулку Коцюбинського, в районі будинку № 18 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради. 
24. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Марковій Ларисі Іванівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0100 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці  В. Сосновського, в районі будинку № 72-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
25. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Бовсунівському Олексію Івановичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0028 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці  Грушевського, 35-М міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради. 
26. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Кошелевичу Вадиму Петровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0100 га, для будівництва індивідуальних гаражів по 3 провулку Добролюбова, в районі будинку №6 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
  27. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Вигівській Тамарі Йосипівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0020 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці  І. Франка, 22 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
28. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Костюшку В’ячеславу Вікторовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0100 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Шолом -Алейхема, в районі будинку №53 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 29. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Хруль Любові Яківні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0064 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці В.Сосновського, в районі будинку №46-В міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
30.  В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Стретович Наталі Григорівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0100 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці В.Сосновського, в районі будинку №28-Г міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
31. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Литвину Сергію Григоровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0072 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці І. Франка, в районі будинку №2-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
32. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Лазаренко Тетяні Михайлівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0072 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці І. Франка, в районі будинку №2-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
33. Для громадян зазначених в пунктах 1-16.
33. 1. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
33. 2. Погоджені проєкти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження до Коростенської міської ради в термін не пізніше 2 років з дня прийняття даного рішення.    

Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Заступник міського голови                                                                       О.Ясинецький
Начальник відділу архітектури, містобудування -
головний архітектор                                                                                  С.Тумаш
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                              С.Любочко
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська

ДОДАТКИ

1 3 Пояснювальна рішення Дозвіл на проекти у власність.pdf Переглянути