ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельниченко О.П.- заступник начальника відділу комунальної власності

Підготував:

Відділ комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

13.05.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 23-39
Про внесення змін до рішень Коростенської міської ради  

РІШЕННЯ
тридцять дев’ята сесія VІІ скликання
 

від 11.06.2020 р. №
 
Про внесення змін до рішень Коростенської міської ради
 
         Розглянувши заяву громадянина Сохори В.Й., клопотання ТОВ «ВМЮ-ГРУПП», з метою забезпечення продажу на конкурентних засадах земельних ділянок у місті Коростені, в зв’язку з технічною необхідністю уточнення площ поділу земельної ділянки з кадастровим номером 1810700000:02:011:0028 згідно фактичних замірів, згідно Закону України «Про землеустрій», відповідно до ст. 12 Земельного кодексу України, ст. 635 Цивільного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни до пункту 2 рішення тридцять сьомої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 27.02.2020 року №1537 «Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок» в частині уточнення площ, та викласти в наступній редакції:
«2. Надати дозвіл управлінню економіки виконавчого комітету Коростенської міської ради на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вулиці Сергія Кемського, 11-А міста Коростеня, загальною площею 0,5000 га, кадастровий номер 1810700000:02:011:0028 на земельні ділянки: площею 0,0799 га та площею 0,4201 га - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».
1.1. Рішення тридцять сьомої сесії VII скликання від 16.04.2020 року за  №1835 визнати таким, що втратило чинність.
 2. Внести зміни до пункту 3.1 рішення тридцять сьомої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 27.02.2020 року №1776 «Про передачу земельних ділянок в оренду» в зв’язку з уточненням та викласти в наступній редакції:
«3.1. Встановити Товариству з обмеженою відповідальністю «ВМЮ-ГРУПП» розмір орендної плати за використання вказаної земельної ділянки (3% від нормативної грошової оцінки): 25133,87 грн. (двадцять п’ять тисяч сто тридцять три гривні 87 копійки) в рік, 2094,49 грн. (дві тисячі дев’яносто чотири гривні 49 копійок) в місяць.».
 2.1. Відділу комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання додаткової угоди до договору оренди від 03.03.2020 року.
3. Внести зміни до пункту 3 рішення тридцять восьмої сесії VII скликання від 16.04.2020 року №1819  «Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва, з подальшою передачею у власність» в частині уточнення адреси земельної ділянки, та викласти його в наступній редакції:
«3. Надати громадянину Сохорі Віталію Йосиповичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Сосновського, в районі будинку №14 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність».

 
         
                                                                        
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Заступник міського голови                                                                     О.Ясинецький
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                              С.Любочко
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                           Т.Камінська


 

ДОДАТКИ

1 11 Пояснювальна рішення Внесення змін.pdf Переглянути
2 11-а Порівняльна таблиця до внесення змін.pdf Переглянути