ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 15-34

РІШЕННЯ

           тридцять четверта сесія VIІ скликання
 

від 17.10.2019 р. №_____
 
Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди
 
    Розглянувши заяви громадян, фізичних осіб-підприємців про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди, відповідно до статей 12, 93, 124, 134 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 

1.Надати дозвіл громадянці Самченко Наталі Леонідівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди орієнтовною площею 0,0083 га для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування по вулиці Сергія Романчука, 3, приміщення №2 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.

2.Надати дозвіл громадянці Самченко Юлії Михайлівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди орієнтовною площею 0,0045 га для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування по вулиці Сергія Романчука, 3, приміщення №3 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.

3.Надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Каленському Олександру Степановичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди орієнтовною площею 0,0200 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Грушевського, 7-В міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.

 
4. Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди.
 
5. Рекомендувати громадянці Самченко Наталі Леонідівні, громадянці Самченко Юлії Михайлівні та фізичній особі-підприємцю Каленському Олександру Степановичу замовити в розробників документації із землеустрою, які мають право на виконання даного виду робіт, розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок на умовах оренди.
 
 6. Відділу комунальної власності управління економіки розроблені проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди подати для затвердження на розгляд сесії Коростенської міської ради.
 
7. Строк дії даного рішення становить 1 (один) рік з моменту прийняття.
 
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

       Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Заступник міського голови                                                                       О.Ясинецький
Начальник відділу архітектури, містобудування -
головний архітектор                                                                                  С.Тумаш
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                              С.Любочко
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                              Т.Камінська