ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 106-16

РІШЕННЯ
  шістнадцята сесія VІІІ скликання
 
від  04.08.2022 р. №____
 
Про передачу в оренду Асоціації об’єднань співвласників багатоквартирного будинку «Перша» частини нежитлового приміщення за адресою: вул. Грушевського, 33, приміщення 2, м. Коростень, Житомирська область
 
 
Розглянувши звернення Асоціації об’єднань співвласників багатоквартирного будинку «Перша» від 06.06.2022 р. №1 (вх. № 677/02-13 від 06.06.2022 р.), враховуючи рішення Коростенської міської ради (сорок друга сесія VII скликання) від 08.10.2020 р. №1965 зі змінами, відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Положення «Про впорядкування умов оренди комунального майна в місті Коростені», затвердженого рішенням Коростенської міської ради (тридцять п’ята сесія VI скликання) від 28.08.2014 р. №1562 зі змінами, внесеними рішенням Коростенської міської ради (чотирнадцята сесія VІI скликання) від 18.05.2017 р. №666, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань бюджету, економіки та комунальної власності, керуючись  ст.25, ст.26, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
          1. Передати в оренду Асоціації об’єднань співвласників багатоквартирного будинку «Перша» (код ЄДРПОУ 44801689) частину нежитлового приміщення загальною площею 22,1 кв.м за адресою:
вул. Грушевського, 33, приміщення 2, м. Коростень, Житомирська область.

          2. Затвердити умови та додаткові умови оренди майна:
2.1. цільове використання – розміщення офісу Асоціації об’єднань співвласників багатоквартирного будинку «Перша»;
2.2. термін дії договору оренди – 5 років;
2.3. орендна плата – 1,00 грн. в рік (без ПДВ);
 
2.4. ремонт під власні потреби здійснюється силами та за рахунок орендаря;
2.5. орендарю заборонено укладати договір суборенди щодо цього майна;
2.6. орендар зобов'язаний протягом 10 календарних днів з дня укладення договору оренди застрахувати об'єкт оренди на суму його страхової вартості на користь балансоутримувача та надати балансоутримувачу копію договору страхування.
          3. Балансоутримувачу приміщення, вказаному в п.1 цього рішення, підготувати договір оренди в редакції згідно з примірним договором оренди, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 12.08.2020 р. №820, не передбачаючи сплату авансового внеску та забезпечувального депозиту, та зареєструвати його у відділі комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради.
          4. Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради оприлюднити дане рішення та договір оренди відповідно до чинного законодавства.
   
 
Міський голова                                                  Володимир  МОСКАЛЕНКО
 
 
 
 
Секретар міської ради   О. Олексійчук
 
Перший заступник міського голови
 
  В. Вигівський
Заступник міського голови
 
  О. Ясинецький
 
Начальник управління земельних відносин та комунальної власності    
І. Каменчук
 
Начальник відділу комунальної власності   Г.Бабська
 
Начальник відділу організаційного забезпечення діяльності міської ради    
О. Заєць
 
Начальник юридичного відділу   Т. Камінська