ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 22-21

РІШЕННЯ
двадцять перша сесія VIІ скликання
                                                                                                        
від 05.04.2018 р.  № _____
 
Про надання громадянам дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для індивідуального садівництва в садовому товаристві «Ветеран»та садовому товаристві ім. Г.Ф. Наценко
 
Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок для індивідуального садівництва, відповідно до статей 12, 118, 121 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянину Нікітенку Івану Володимировичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0800 га для індивідуального садівництва в садовому товаристві «Ветеран» ділянка №32 міста Коростеня.
 
2. Надати громадянину Новоселецькому Володимиру Івановичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0450 га для індивідуального садівництва в садовому товаристві «Ветеран» ділянка №3 міста Коростеня.
 
3. Надати громадянці Висоцькій Валентині Анатоліївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0400 га для індивідуального садівництва в садовому товаристві «Ветеран» ділянка №16 міста Коростеня.
 
4. Надати громадянці Робаківській Людмилі Миколаївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0400 га для індивідуального садівництва в садовому товаристві «Ветеран» ділянка №17 міста Коростеня.
 
5. Надати громадянці Оксенюк Надії Федорівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0400 га для індивідуального садівництва в садовому товаристві «Ветеран» ділянка №9 міста Коростеня.
 
 
 
 
 
 
 
6. Надати громадянину Муляру Вячеславу Віталійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0600 га для індивідуального садівництва в садовому товаристві ім. Г.Ф.Наценко, ділянка №64 міста Коростеня.
 
7. Надати громадянину Школьніку Володимиру Вікторовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0629 га для індивідуального садівництва в садовому товаристві ім. Г.Ф.Наценко, ділянка №31 міста Коростеня.
 
8. Надати громадянину Пашинському Миколі Петровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0750 га для індивідуального садівництва в садовому товаристві ім. Г.Ф.Наценко, ділянка №52 міста Коростеня.
 
9. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
 
10. Погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження  до Коростенської міської ради.
 
11. Строк дії даного рішення становить 1 (один) рік з моменту прийняття.
 
Міський голова                                                            В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська