ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер рішення:

1488

Проголосовано:

23.05.2019 13:02:29

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 1488
Про надання громадянам дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва

РІШЕННЯ
тридцять перша сесія VIІ скликання
                                                                                                        
від 23.05.2019 р.  № 1488
 
 Про надання громадянам дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва
 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів, відповідно до статей 12, 118, 121 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 

1. Надати громадянину Гаврилюку Миколі Васильовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці Сергія Кемського, 129-Г міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
2. Надати громадянці Шушаковій Наталії Олександрівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці Грушевського, в районі будинку №165-В міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
3. Надати громадянці Клименко Тетяні Андріївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці Василя Стуса, 97-Г міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
  
4. Надати громадянину Беху Михайлу Федоровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у
власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по 2 провулку Мендєлєєва, 3 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
5. Надати громадянці Рябушенко Анастасії Сергіївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці Залізничній, 62 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
6. Надати громадянину Романчуку Миколі Івановичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці Залізничній, 64 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
7. Надати громадянці Невмержицькій Оксані Вікторівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці О.Кошового, 66 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
8. Надати громадянину Чупахіну Василю Вікторовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0700 га для індивідуального садівництва по вулиці 1 Травня, в районі будинку №43-Ж міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
9. Надати громадянину Бортнику Олександру Михайловичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0350 га для індивідуального садівництва по вулиці Князя Володимира Мономаха, в районі будинку №10 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
10. Надати громадянці Грищенко Дар'ї Миколаївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0700 га для індивідуального садівництва по вулиці Заводській, в районі будинку №26 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
11. Надати громадянину Фещенку Василю Володимировичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0500 га для індивідуального садівництва в садовому товаристві «Дружба», земельна ділянка №96 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
12. Надати громадянці Кухарчук Ользі Миколаївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0180 га для індивідуального садівництва по вулиці Дружби, в районі будинку №7 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
13. Надати громадянці Харкевич Валентині Володимирівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0800 га для індивідуального садівництва в товаристві колективного саду «Залізничник-2», ділянка №33, 2-го району міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
14. Надати громадянину Ковтуненку Віктору Васильовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0032 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Героїв Небесної Сотні, в районі будинку №19 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
15. Надати громадянці Мелинівській Наталі Василівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0026 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Сергія Кемського, 50-З міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
16. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
 
17. Погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження  до Коростенської міської ради.
 
18. Строк дії даного рішення становить 1 (один) рік з моменту прийняття.
 
Міський голова                                                            В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,

містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська

ДОДАТКИ

1 3 Пояснювальна рішення Дозвіл на проекти у власність.pdf Переглянути