ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер рішення:

708

Проголосовано:

23.12.2021 13:10:45

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 708
Про затвердження переліків об’єктів нерухомого майна комунальної власності Коростенської міської територіальної громади

РІШЕННЯ
дванадцята  сесія VІІІ скликання
 
від 23.12.2021 р. №708
 
Про затвердження переліків об’єктів нерухомого майна комунальної
власності Коростенської міської територіальної громади

    
     З метою ефективного використання об’єктів нерухомого майна комунальної власності, забезпечення належного контролю за його використанням, впорядкування об’єктів нерухомого майна згідно з інформацією єдиних державних реєстрів, відповідно до ст. 327 Цивільного кодексу України, ст. 78, ст. 136, ст. 137 Господарського кодексу України, Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 р. №879, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань бюджету, економіки та комунальної власності, керуючись ст. 25, ст. 29, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
         
ВИРІШИЛА:

1. Затвердити перелік об’єктів нежитлового нерухомого майна комунальної власності Коростенської міської територіальної громади, що додається.
2. Затвердити перелік об’єктів житлового нерухомого майна комунальної власності Коростенської міської територіальної громади, що додається.
3. Об’єкти нежитлового нерухомого майна комунальної власності Коростенської міської територіальної громади, виявлені в результаті інвентаризації, які використовувались підприємствами та установами, але не обліковувались на балансах, зарахувати на баланси установ і комунальних підприємств Коростенської міської ради та закріпити за ними на праві господарського відання/оперативного управління, а саме:
3.1. нежитлову будівлю (гараж) за адресою вул. Ольгинська, 2-Д,
м. Коростень, Житомирська область, загальною площею 42,14 кв.м, закріпити за комунальною установою «Служба охорони громадського порядку міста Коростеня «Яструб» на праві оперативного управління;
3.2. нежитлове приміщення за адресою вул. Центральна, 5, с. Грозине, Коростенський район, Житомирська область, Коростенська міська територіальна громада, загальною площею 52,0 кв.м, закріпити за комунальним підприємством «Грозинське» Коростенської міської ради на праві господарського відання;
3.3. нежитлову будівлю за адресою вул. Маяковського, 14-Г,
м. Коростень, Житомирська область, закріпити за комунальним виробничим житловим ремонтно-експлуатаційним підприємством №1 на праві господарського відання.
4. Комунальній установі «Служба охорони громадського порядку міста Коростеня «Яструб», комунальному підприємству «Грозинське» Коростенської міської ради та комунальному виробничому житловому ремонтно-експлуатаційному підприємству №1 внести відповідні зміни в бухгалтерському обліку.
5. Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити оформлення правовстановлюючих документів на об’єкти нежитлового нерухомого майна, зазначених в пункті 1 цього рішення.
6. Балансоутримувачам об’єктів нежитлового нерухомого майна вжити невідкладних заходів щодо оформлення технічної документації на комунальне майно, зазначене в пункті 1 цього рішення, та надати до управління земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради необхідний пакет документів для здійснення заходів, передбачених пунктом 5 цього рішення.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови О. Ясинецького.
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
Секретар міської ради
 
Перший заступник міського голови
 
О. Олексійчук
 
В. Вигівський
 
Заступник міського голови
 
О. Ясинецький
Начальник управління земельних відносин та комунальної власності
 
Начальник управління житлово-комунального господарства
 
 
С. Любочко
 
 
В. Мартинюк
Начальник відділу комунальної власності
 
Г. Бабська
Начальник відділу організаційного
 
забезпечення діяльності міської ради Начальник юридичного відділу
О. Заєць
 
 
Т. Камінська
 

 

ДОДАТКИ

1 Додаток_ Житлова нерухомість.pdf Переглянути
2 Додаток_Нежитлова нерухомість.pdf Переглянути
3 Пояснювальна .pdf Переглянути