ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

X

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер рішення:

592

Проголосовано:

28.10.2021 11:23:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 592
Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про особу, яка уповноважена діяти від імені юридичної особи - Коростенської міської ради (код ЄДРПОУ 13576977) в частині права підпису документів від імені Коростенської міської ради


РІШЕННЯ
десята сесія VІІІ скликання

 
від 28.10.2021 р. №592
 
Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних  осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про особу, яка уповноважена діяти від імені юридичної особи - Коростенської міської ради (код ЄДРПОУ 13576977) в частині права підпису документів від імені Коростенської міської ради.
 
З метою забезпечення безперебійної роботи Коростенської міської ради на час тимчасової відсутності міського голови стосовно внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про особу, яка уповноважена діяти від імені юридичної особи - Коростенської міської ради (код ЄДРПОУ 13576977) в частині права підпису документів від імені Коростенської міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань законності, правопорядку прав людини, розвитку громади, депутатської діяльності та етики, керуючись ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
         
ВИРІШИЛА:
 
        1. Внести зміни до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних  осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про особу, яка  уповноважена діяти від імені юридичної особи - Коростенської міської ради (код ЄДРПОУ 13576977) в частині права підпису документів від імені Коростенської міської ради.
       
2. Затвердити перелік осіб, які уповноважені діяти від імені юридичної особи - Коростенської міської ради (код ЄДРПОУ 13576977) в частині права підпису документів від імені Коростенської міської ради (Додаток ). 
        
3. Уповноважити начальника юридичного відділу виконавчого комітету Коростенської міської ради Камінську Тетяну Анатоліївну провести реєстрацію змін у державного реєстратора.
 
 
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
Секретар міської ради                                                                   О. Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                          О. Ясинецький            
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                         О. Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                   Т. Камінська
 
  
Додаток 
до рішення 10 сесії Коростенської
міської ради VIII скликання
від 28.10.2021 р. №592
 
Перелік
осіб, які уповноважені діяти від імені юридичної особи - Коростенської міської ради (код ЄДРПОУ 13576977) в частині права підпису документів від імені Коростенської міської ради.
 
1. Вигівський Володимир Васильович, 18.01.1960 р./н., ІПН ********* – перший заступник міського голови;
 
2. Ясинецький Олександр Анатолійович, 08.02.1963 р./н., ІПН ********* – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради у сфері збалансованого економічного і соціального розвитку міста.
 
  
Секретар міської ради                                                Олександр ОЛЕКСІЙЧУК

 
 
 
 
 


 

ДОДАТКИ

1 Пояснювальна записка.pdf Переглянути