ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер рішення:

549

Проголосовано:

23.09.2021 11:28:23

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 549
Про розгляд заяв учасників АТО/ООС про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, з подальшою передачею у власність

РІШЕННЯ
дев’ята сесія VІІІ скликання
 
від 23.09.2021 р. №549
 
Про розгляд заяв учасників АТО/ООС про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, з подальшою передачею у власність
 
Розглянувши заяви учасників АТО/ООС про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, з подальшою передачею у власність, відповідно до затвердженого 5 сесією VІІI скликання від 15.04.2021р. № 291 «Положення про відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків на території Коростенської міської територіальної громади особам, які брали та беруть участь у проведенні антитерористичної операції/операції об’єднаних сил» в новій редакції, ст. 12, 116, п.7 ст. 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року, враховуючи результати проведеного жеребкування від 17.08.2021р., та рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянину Русецькому Віталію Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Гастелло, 3 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
2. Надати громадянину Левківському Юрію Анатолійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Гастелло, 11 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
3. Надати громадянину Завадському Миколі Олеговичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Гастелло, 9 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
4. Надати громадянину Камінському Олександру Івановичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Соборна, 18 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
5. Надати громадянину Максимову Максиму Сергійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Соборна, 21 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
6. Надати громадянину Веренчанському Валентину Григоровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Соборному, 10 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
7. Надати громадянину Сингаївському Віктору Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Соборному, 22 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
8. Надати громадянину Михайленку Костянтину Васильовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Соборному, 16 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
9. Надати громадянину Ковальову Володимиру Олександровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Благодатній, 23 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
10. Надати громадянину Камінському Миколі Михайловичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Благодатній, 33 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
11. Надати громадянину Гераймовичу Микиті Сергійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Благодатній, 13 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
12. Надати громадянину Коровченку Сергію Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 1 провулку Благодатному, 17 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
13. Надати громадянину Запорожцю Віктору Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 1 провулку Благодатному, 8 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
14. Надати громадянину Скуратовському Євгенію Славовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 1 провулку Благодатному, 15 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
15. Надати громадянину Дем’янчуку В’ячеславу Володимировичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 2 провулку Благодатному, 20 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
16. Надати громадянину Яртиму Володимиру Омеляновичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 2 провулку Благодатному, 24 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
17. Надати громадянці Кучеренко Людмилі Вадимівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 2 провулку Благодатному, 28 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
18. Надати громадянину Романюку Миколі Вікторовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 2 провулку Благодатному, 4 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
19. Надати громадянину Ляшевичу Віталію Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 2 провулку Благодатному, 25 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
20. Надати громадянину Васьківському Валерію Васильовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Княжій, 15 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
21. Надати громадянину Гаврилюку Миколі Васильовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Княжій, 7 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
22. Надати громадянці Власюк Ірині Миколаївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 1 провулку Княжому, 8 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
23. Надати громадянину Клименку Дмитру Юрійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 1 провулку Княжому, 5 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
24. Надати громадянину Довжинцю Володимиру Володимировичу  дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 2 провулку Княжому, 5 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
25. Надати громадянці Вигівській Аллі Андріївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 2 провулку Княжому, 6 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
26. Надати громадянину Багінському Віталію Владиславовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 1 провулку Княжому, 18 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
27. Надати громадянину Галась Сергію Івановичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Благодатній, 9 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
28. Надати громадянину Сич Сергію Юрійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Благодатній, 27 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
29. Надати громадянину Марчуку Михайлу Васильовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 1 провулку Благодатному, 6 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
30. Надати громадянину Козаку Володимиру Валерійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 2 провулку Благодатному, 19 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
31. Надати громадянину Васькевичу Василю Івановичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 2 провулку Благодатному, 6 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
32. Надати громадянину Остапчуку Сергію Валерійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Соборній, 20 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
33. Надати громадянину Вдовиченку Сергію Анатолійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Соборному, 9 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
34. Надати громадянину Воробйову Сергію Ігоровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Соборному, 33 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
35. Надати громадянину Мироняку Василю Юрійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Гастелло, 56/2 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
36. Надати громадянину Кобилінському Денису Івановичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 1 провулку Благодатному, 31 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
37. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
37.1. Розроблені проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність подати на затвердження до Коростенської міської ради.
 
 

 
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

 Секретар міської ради                                                                                        О. Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                                                О.Ясинецький
 
Начальник відділу архітектури та містобудування -
головний архітектор                                                                                            С.Тумаш
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                    С.Любочко
 
Заступник начальника Управління земельних відносин
та комунальної власності -начальник
відділу земельних відносин                                                                           О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць
 
Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                  І.Чижевська
 
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська
 

ДОДАТКИ

1 3-Б Пояснювальна Дозвіл на проекти АТО.pdf Переглянути