ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер рішення:

490

Проголосовано:

19.08.2021 15:48:20

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 490
Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування

РІШЕННЯ
восьма сесія VІІІ скликання

 
від 19.08.2021 р. №490       
 
Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування
 
         Розглянувши клопотання Комунального виробничо-господарського підприємства про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок в постійне користування, відповідно до статей 12, 92, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати Комунальному виробничо-господарському підприємству дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 1,9984 га, в постійне користування, цільового призначення: земельні ділянки загального користування відведені під місця поховання по вулиці Сергія Кемського, в районі будівлі №11 міста Коростеня.
2. Надати Комунальному виробничо-господарському підприємству дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 30,1940 га, в постійне користування цільового призначення: земельні ділянки загального користування відведені під місця поховання по вулиці Івана Котляревського, в районі будівлі №141 міста Коростеня.
3. Надати Комунальному виробничо-господарському підприємству дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 1,8889 га, в постійне користування цільового призначення: земельні ділянки загального користування відведені під місця поховання по вулиці Д.Саченка, в районі будинку 79 міста Коростеня.
4. Надати Комунальному виробничо-господарському підприємству дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,3542 га, в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування по вулиці Пацаєва, в районі будинку 3 міста Коростеня.
5. Надати Комунальному виробничо-господарському підприємству дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0172 га, в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування по вулиці Шевченка, 67-А міста Коростеня.
6. Надати Комунальному виробничо-господарському підприємству дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0278 га, в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування по вулиці Грушевського, 23 міста Коростеня.
7. Надати Комунальному виробничо-господарському підприємству дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 1,3447 га, в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування по вулиці Сергія Кемського, 76 А міста Коростеня.
8. Надати Комунальному виробничо-господарському підприємству дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0170 га, в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування по вулиці І.Франка, 8-А міста Коростеня.
9. Надати Комунальному виробничо-господарському підприємству дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2000 га, в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування по вулиці Івана Котляревського, в районі будинку, 141-А міста Коростеня.
10. Остаточні площі встановити геодезичним способом при розробці проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування.
11. Комунальному виробничо-господарському підприємству розроблені проєкти землеустрою щодо відведення вказаних земельних ділянок в постійне користування погодити з територіальним органом центрального органу виконавчої влади, що здійснює реалізацію державної політики у сфері земельних відносин та органом містобудування та архітектури.
12. Погоджені проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування Комунальному виробничо-господарському підприємству подати на затвердження до Коростенської міської ради.
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО
 
Секретар міської ради                                                                              О. Олексійчук
Заступник міського голови                                                                      О.Ясинецький
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                 С.Любочко
Заступник начальника Управління земельних відносин-
начальник відділу земельних відносин                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць
Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                   І.Чижевська
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська

ДОДАТКИ

1 14 Поясн. ріш Дозвіл на пост корист КВГП.pdf Переглянути