ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер рішення:

387

Проголосовано:

10.06.2021 15:52:11

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 387
Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди

РІШЕННЯ

шоста сесія VІІІ скликання

 
від 10.06.2021 р. № 387
 
Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди
 

Розглянувши клопотання юридичних осіб та заяви громадян, про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди, відповідно до статті 19 Закону України «Про землеустрій», статей 12, 41, 93, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1.  Надати Приватному акціонерному товариству «Київстар» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,1225 га, для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій, в межах с. Стремигород Коростенського району за рахунок земель зв’язку Коростенської міської ради.
2.  Надати Приватному акціонерному товариству «Київстар» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0100 га, для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій, в межах с. Грозине Коростенського району за рахунок земель зв’язку Коростенської міської ради.
3. Надати Підприємству Облспоживспілки «Коростенський кооперативний ринок» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, по вулиці Базарна площа, 3 міста Коростеня за рахунок земель громадської забудови Коростенської міської ради.
4.  Надати громадянину Кузьменкову Валерію Васильовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0800 га, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, по вулиці В.Сосновського, 38-Т міста Коростеня за рахунок земель громадської забудови Коростенської міської ради.
5. Надати Приватному акціонерному товариству «ВФ України» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0100 га, для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій в межах с.Бехи Коростенського району за рахунок земель зв’язку Коростенської міської ради.
6.  Надати Обслуговуючому кооперативу «Гаражний кооператив» «Моноліт Коростень» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0196 га, для колективного гаражного будівництва по вулиці Шевченка, 82-А міста Коростеня за рахунок земель житлової забудови Коростенської міської ради.
7.  Надати Обслуговуючому кооперативу «Гаражний кооператив» «Моноліт Коростень» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0197 га, для колективного гаражного будівництва по вулиці Шевченка, 82-А міста Коростеня за рахунок земель житлової забудови Коростенської міської ради.
8.  Надати Обслуговуючому кооперативу «Гаражний кооператив» «Моноліт Коростень» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0291 га, для колективного гаражного будівництва по вулиці Шевченка, 82-А міста Коростеня за рахунок земель житлової забудови Коростенської міської ради.
9.  Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди.
10. Рекомендувати ПрАТ «Київстар», Підприємству Облспоживспілки «Коростенський кооперативний ринок», громадянину Кузьменкову Валерію Васильовичу, Приватному акціонерному товариству «ВФ України», Обслуговуючому кооперативу «Гаражний кооператив» «Моноліт Коростень» замовити в розробників документацію із землеустрою, які мають право на виконання даного виду робіт, розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди.
 
 
Міський голова                                                    Володимир МОСКАЛЕНКО

 

Секретар міської ради                                                                              О. Олексійчук

Заступник міського голови                                                                      О.Ясинецький
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                 С.Любочко
Заступник начальника Управління земельних відносин
та комунальної власності -начальник
відділу земельних відносин                                                                                   О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська