ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер рішення:

378

Проголосовано:

10.06.2021 15:08:53

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    34
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 378
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва, з подальшою передачею у власність

РІШЕННЯ
шоста сесія VІІІ скликання

 
від 10.06.2021 р. № 378
 
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва, з подальшою передачею у власність
 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів з подальшою передачею у власність, відповідно до ст. 12, 116, п.7 ст. 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року, враховуючи інформацію відділу архітектури та містобудування виконавчого комітету Коростенської міської ради №55 від 19.05.2021р., №49 від 12.05.2021р., та рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянці Новицькій Тетяні Сергіївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Корольова, в районі будинку №20 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
2. Надати громадянці Юхимович Світлані Володимирівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0620 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Сергія Кемського, в районі будинку №146-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
3. Надати громадянці Левківській Тетяні Анатоліївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Сергія Кемського, в районі будинку №146-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
4. Надати громадянці Родімовій Юлії Валеріївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 2 провулку Зв’язківців, в районі будинку №2-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
5. Надати громадянці Костюкевич Інні Сергіївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Вишневій, в районі будинку №39 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
6. Надати  громадянці Стаднік Надії Сергіївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0600 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Грушевського, в районі будинку №118 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
7. Надати громадянину Лепесевицькому Віктору Аркадійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Чолівській, в районі будинку №18-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
8. Надати  громадянину Самку Владиславу Вікторовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Залізничному, в районі будинку №38-В міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
9. Надати громадянці Баранівській Аллі Михайлівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Григорія Сковороди, в районі будинку №52 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
10. Надати громадянину Марченку Роману Вікторовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Пролісковій, в районі будинку №74 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
11. Надати громадянці Юшкевич Катерині Андріївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0911 га, для індивідуального садівництва по вулиці Селезньова, в районі будинку №33 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
12. Надати громадянці Пашинській Ірині Петрівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Сергія Кемського, в районі будинку №150 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
13. Надати громадянину Грищенку Юрію Васильовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва в садовому товаристві «Дружба», земельна ділянка № 81 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
14. Надати громадянці Воловчук Валентині Олександрівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0100 га, для індивідуального садівництва по вулиці 1 Травня, в районі будинку №99 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
15. Надати громадянину Потопальському Олегу Сергійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва в Садово-городньому товаристві офіцерів запасу, робітників і службовців Радянської армії «Зірка» земельна ділянка №93 за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
16. Надати громадянину Юшкевичу Василю Андрійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0760 га, для індивідуального садівництва по вулиці Селезньова, в районі будинку №37 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
17. Надати громадянці Бутрик Ганні Тарасівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Вишневій, в районі будинку №32 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
18. Надати громадянину Пашинському Володимиру Михайловичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по 2 провулку Толстого, в районі будинку №4 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
19. Надати громадянці Печкар Ользі Петрівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0800 га, для індивідуального садівництва по вулиці Сингаївського, в районі будинку №20 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
20. Надати громадянину Прищепчуку Сергію Михайловичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Вишневій, в районі будинку №18 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
21. Надати громадянці Чижевській Поліні Іванівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0315 га, для індивідуального садівництва по вулиці Базарній, в районі будинку №9 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
22. Надати громадянину Виговському Володимиру Йосиповичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0667 га, для індивідуального садівництва по вулиці І.Кузьмінського, в районі будинку №26 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
23. Надати громадянці Волченко Валентині Григорівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0400 га, для індивідуального садівництва в Товаристві колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці, земельна ділянка №63 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
24. Надати громадянину Пастушенку Федору Володимировичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0532 га, для індивідуального садівництва в обслуговуючому кооперативі садового товариства «Ветеран», земельна ділянка №40 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
25. Надати громадянину Білошицькому Олексію Анатолійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва в садово-городньому товаристві офіцерів запасу, робітників і службовців Радянської армії «Зірка», земельна ділянка №9 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
26. Надати громадянину Марчуку Андрію Анатолійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0400 га, для індивідуального садівництва в Товаристві колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці, земельна ділянка №18 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
27. Надати громадянці Хомич Олені Віталіївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0301 га, для індивідуального садівництва в обслуговуючому кооперативі садового товариства «Ветеран», земельна ділянка №37 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
28. Надати громадянці Вигівській Галині Максимівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0800 га, для індивідуального садівництва по вулиці Гетьмана Пилипа Орлика, в районі будинку №14-А міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
29. Надати громадянці Карповець Ользі Олегівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0600 га, для індивідуального садівництва в обслуговуючому кооперативі садового товариства «Ветеран», земельна ділянка №28 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
30. Надати громадянці Волківській Юлії Юріївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Кирила і Мефодія, в районі будинку №10 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
31. Надати громадянці Возняк Катерині Миколаївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва в садово-городньому товаристві офіцерів запасу, робітників і службовців Радянської армії «Зірка», земельна ділянка №54 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
32. Надати громадянці Шевцовій Аллі Іванівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0800 га, для індивідуального садівництва в Товаристві колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці, земельна ділянка №43 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
33. Надати громадянину Прокопчуку Вячеславу Валентиновичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0028 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Грушевського, в районі будинку №108-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
34. Надати громадянину Ходаківському Миколі Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0048 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Ольгинській, в районі будинку №4 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність, за умови розроблення детального плану території.
35. Надати громадянину Криводубському Сергію Івановичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0036 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Героїв Небесної Сотні, в районі будинку №26-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
36. Надати громадянину Нагорному Сергію Вікторовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0024 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Шевченка, в районі будинку №84-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
37. Надати громадянці Яковенко Олені Петрівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0100 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Чолівській, в районі будинку №12 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
38. Надати громадянці Юревич Надії Йосипівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0035 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Грушевського, в районі будинку №11 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради, за умови розроблення детального плану території.
39. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Генерального плану міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Волківській Оксані Анатоліївні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0400 га, для індивідуального садівництва по вулиці Сергія Кемського, в районі будинку №148-А міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
40. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Бех Тетяні Василівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Гастелло, в районі будинку №5 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
41. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Козловському Володимиру Івановичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0050 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці В.Сосновського, в районі будинку №25-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
42. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Бондарчуку Олександру Борисовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0100 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Південній, в районі будинку №71 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
43. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Генерального плану міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Кремезу Олегу Васильовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0050 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці І.Франка, в районі будинку №20 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
44. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Кравцю Богдану Івановичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0035 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Василя Стуса, в районі будинку №26 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
45. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Бовсуновській Марії Василівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Грушевського, в районі будинку №25 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
46. Для громадян зазначених в пунктах 1-38.
46.1. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
46. 2. Погоджені проєкти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження до Коростенської міської ради в термін не пізніше 2 років з дня прийняття даного рішення.    
 
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

 
 

Секретар міської ради                                                                                          О. Олексійчук

 
Заступник міського голови                                                                                  О.Ясинецький
 
Начальник відділу архітектури та містобудування -
головний архітектор                                                                                             С.Тумаш
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                 С.Любочко
 
Заступник начальника Управління земельних відносин
та комунальної власності-начальник
відділу земельних відносин                                                                                   О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська