ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Каменчук І.О. -начальник управління земельних відносин та комунальної власності

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

45-23

Дата реєстрації:

10.05.2023

Проголосовано:

25.05.2023 12:06:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 45-23

РІШЕННЯ

двадцять третя
сесія VІІІ скликання



 

від 25.05.2023 р. №_______

 

Про затвердження управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у комунальну власність

 

На виконання рішення двадцять першої сесії Коростенської міської ради VIII скликання від 06.04.2023 р. №1212 «Про затвердження переліку земельних ділянок комунальної власності та надання дозволу для формування лотів, що виставлятимуться на земельні торги у формі аукціону, які розташовані на території Коростенської міської територіальної громади» та на виконання п.4 рішення дев’ятнадцятої сесії VIII скликання від 22.12.2022 року №1109 «Про надання дозволу управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у комунальну власність», відповідно до ст. 12, 122, 125, 126 Земельного Кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про державний земельний кадастр», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:





  1. Затвердити управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність площею 0,0170 га, по вулиці Поліської Січі (Пролетарська), в районі будинку 37-А, міста Коростеня, кадастровий номер: 1810700000:02:024:0556, з цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.





2. Затвердити управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комуналну власність, площею 0,0880 га, по вулиці Романа Шухевича (Гастелло), міста Коростеня, кадастровий номер:1822384400:10:000:0247, з цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

3. Затвердити управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність, площею 0,2885 га, по вулиці Романа Шухевича (Гастелло), міста Коростеня, кадастровий номер:1822384400:10:000:0251, з цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

4. Визнати право комунальної власності на земельні ділянки зазначені в п.1, 2, 3 даного рішення за Коростенською міською територіальною громадою в особі Коростенської міської ради.

5. Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради провести державну реєстрацію права комунальної власності земельної ділянки.

 

 

 

Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО

 

 

 

 

 

Секретар міської ради                                                                                    О. Олексійчук      

 

 

 

Заступник міського голови                                                                            В. Корнійчук 

 

Начальник управління земельних відносин

та комунальної власності                                                                                І. Каменчук

 

Заступника начальника управління земельних

відносин та комунальної власності -

начальник відділу земельних відносин                                                          О. Мельниченко

 

Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                                           О. Заєць  

 

Начальник юридичного відділу                                                                     Т. Камінська


ДОДАТКИ

1 12 затвердження у ком.власність.pdf Переглянути