ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Тумаш С.П. - начальник відділу архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

58-21

Дата реєстрації:

03.04.2023

Проголосовано:

06.04.2023 12:16:45

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 58-21



РІШЕННЯ

двадцять перша сесія VІІІ скликання

 



від 06.04.2023 р. №______

 

Про надання дозволу на розробку

детальних планів території

 

 

Розглянувши подання №19.0.1-6/56 від 31.03.2023 р. щодо надання дозволу на розробку детальних планів території, відповідно до ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про землеустрій», ст.ст.12, 20 Земельного кодексу України, Наказу Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України №290 від 16.11.2011р. «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», ДБН Б.1.1-14:2021, схеми планування території  Житомирської області (рішення обласної ради  від 07.03.2018р №966.) та  схеми планування території  Коростенського  району, керуючись  ст.25, п. 42 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада

 

 

 

ВИРІШИЛА:

 

         1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території  нового кладовища поза межами  населених пунктів Коростенської міської територіальної громади (колишня територія Бехівської сільської ради), з метою  уточнення  розміщення цього об’єкту  та надання дозволу на формування  земельної ділянки за результатом детального плану території.

          1.1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку стратегічної екологічної оцінки  проекту документу державного планування  детального плану території нового кладовища поза межами  населених пунктів Коростенської міської територіальної громади (колишня територія Бехівської сільської ради).

          1.2. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території та стратегічної екологічної оцінки  проекту шляхом проведення  процедури тендерної закупівлі через  систему Prozorro у необхідних для цього межах та укласти договір на розробку містобудівної документації.       

          1.3. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться виконавчим комітетом Коростенської міської ради.

         2. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території  по вулиці Сергія Кемського, 69, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки  із «для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги» на «для іншої житлової забудови», та надання дозволу на формування  земельної ділянки за результатом детального плану території.

          2.1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку стратегічної екологічної оцінки  проекту документу державного планування  детального плану території  по вулиці Сергія Кемського, 69, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки  із «для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги» на «для іншої житлової забудови».

          2.2. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території та стратегічної екологічної оцінки  проекту шляхом проведення  процедури тендерної закупівлі через  систему Prozorro у необхідних для цього межах та укласти договір на розробку містобудівної документації.       

          2.3. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться виконавчим комітетом Коростенської міської ради.

         3. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території  по вулиці Кралі Т.,62-Б, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки  із «для розміщення, експлуатації та обслуговування будівель і  споруд об’єктів  передачі електричної  енергії» для  житлової забудови  та надання дозволу на формування  земельної ділянки за результатом детального плану території.

           3.1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку стратегічної екологічної оцінки  проекту документу державного планування  детального плану території по вулиці Кралі Т.,62-Б, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки  із «для розміщення, експлуатації та обслуговування будівель і  споруд об’єктів  передачі електричної  енергії» для  житлової забудови.

          3.2. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території та стратегічної екологічної оцінки  проекту шляхом проведення  процедури тендерної закупівлі через  систему Prozorro у необхідних для цього межах та укласти договір на розробку містобудівної документації.       

          3.3. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться виконавчим комітетом Коростенської міської ради.

         4. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території  по вулиці Грушевського, в районі  будинку № 108, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки  та уточненням містобудівних умов та обмежень для будівництва автозаправного комплексу (АЗК) середнього тиску з підземними резервуарами до 100 м3 та автомобільного газозаправного  пункту (АГЗП) до 19,9 м3.

           4.1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку стратегічної екологічної оцінки  проекту документу державного планування  детального плану території по вулиці Грушевського, в районі  будинку № 108, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки  та уточненням містобудівних умов та обмежень для будівництва автозаправного комплексу (АЗК) середнього тиску з підземними резервуарами до 100 м3 та автомобільного газозаправного  пункту (АГЗП) до 19,9 м3.

          4.2. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.       

          4.3. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою забудовника по вулиці Грушевського, в районі  будинку № 108, м. Коростень, товариством з обмеженою відповідальністю «НЕМИРІВ - ОЙЛ».

 

 

 

Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО

 

Секретар міської ради                                                                   О.Олексійчук              

Заступник міського голови                                                           В. Корнійчук

Заступник міського голови                                                           О. Ясинецький

Начальник відділу

архітектури та містобудування                                                              С. Тумаш

Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                         О.Заєць

Начальник юридичного відділу                                                  Т. Камінська

 



 

ДОДАТКИ

1 Довідка та пояснювальна записка.pdf Переглянути