ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Синицький О.П. - заступник міського голови

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

09-20

Дата реєстрації:

02.02.2023

Проголосовано:

23.02.2023 12:57:03

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 09-20



РІШЕННЯ

 двадцята сесія VІІІ скликання



від  23.02.2023  №______

 

Про затвердження нової редакції  ПОЛОЖЕННЯ ПРО УПРАВЛІННЯ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

          В звʼязку зі зміною штатного розпису та передачею функцій Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Коростенської міської  ради в частині нарахування та виплати пільг та субсидій, згідно постанови Кабінету Міністрів України №1041 від 16.09.2022 року, до Коростенського відділення обслуговування громадян (Сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області), враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я та екології, керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Коростенська міська рада.

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити нову редакцію ПОЛОЖЕННЯ ПРО УПРАВЛІННЯ  ПРАЦІ  ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ та оформити у відповідності до вимог чинного законодавства України (додається).

2. Попередню редакцію  ПОЛОЖЕННЯ ПРО УПРАВЛІННЯ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ затверджену рішенням Коростенської міської ради (другою сесією VIIІ скликання) від 24.12.2020 №69 «Про затвердження нової редакції ПОЛОЖЕННЯ ПРО УПРАВЛІННЯ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» вважити таким, що  втратило чинність.

3. Уповноважити начальника УПРАВЛІННЯ  ПРАЦІ  ТА СОЦІАЛЬНОГО  ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ подати документи державному реєстратору на реєстрацію змін до установчих документів.

 

Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

 





























Секретар міської ради О.Олексійчук
Заступник міського голови О.Синицький
Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради
 

О.Заєць
Начальник УПСЗН І.Єсін
Начальник відділу  державної реєстрації Т.Рибачук
Начальник юридичного відділу Т.Камінська



 

ДОДАТКИ

1 Пояснювальна записка.pdf Переглянути
2 Додаток.pdf Переглянути