ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Ясинецький О.А. -заступник міського голови

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

20-17

Дата реєстрації:

13.09.2022

Проголосовано:

15.09.2022 10:30:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    18

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 20-17



РІШЕННЯ

 позачергова сімнадцята  сесія VІІІ скликання

 

від 15.09.2022 р. №______

 







Про затвердження умов продажу об’єкта комунальної власності – нежитлової будівлі (двох гаражів) загальною площею 42,2 кв.м за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні (Табукашвілі), 5-А, приміщення 1,

м. Коростень, Житомирська область, для проведення електронного аукціону з умовами


 

 

        

Розглянувши заяву фізичної особи Беха Р.М. за вх. №Р/Б-1289  від 12.09.2022 р., протокол засідання аукціонної комісії від 12.09.2022 р. №2 щодо приватизації об’єкта комунальної власності – нежитлової будівлі (двох гаражів) загальною площею 42,2 кв.м по вул. Героїв Небесної Сотні (Табукашвілі), 5-А, приміщення 1, в місті Коростені, для проведення електронного аукціону з умовами, згідно з рішенням Коростенської міської ради (дванадцята сесія VІІІ скликання) від 23.12.2021 р. №709 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Коростенської міської територіальної громади, що підлягають приватизації в 2022 році», відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та Положення «Про діяльність аукціонної комісії для приватизації об’єктів комунальної власності Коростенської міської територіальної громади», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань бюджету, економіки та комунальної власності, керуючись п.30 ч.1 ст.26, ч.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити умови продажу об’єкта комунальної власності – нежитлової будівлі (двох гаражів) за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні (Табукашвілі),   5-А, приміщення 1, м. Коростень, Житомирська область, для проведення електронного аукціону з умовами (додається).

          2. У разі, якщо для участі в аукціоні з умовами з продажу об’єкта комунальної власності – нежитлової будівлі (двох гаражів) за адресою:

вул. Героїв Небесної Сотні (Табукашвілі), 5-А, приміщення 1, м. Коростень, Житомирська область, подано заяву від одного покупця, після формування протоколу про те, що наявний один учасник, провести  приватизацію зазначеного об’єкту комунальної власності шляхом викупу безпосередньо таким покупцем за запропонованою ним ціною, але не нижче стартової ціни.

          3. У разі, якщо для участі в аукціоні з умовами  з продажу об’єкта  комунальної  власності – нежитлової будівлі (двох гаражів) за адресою:

вул. Героїв Небесної Сотні (Табукашвілі), 5-А, приміщення 1, м. Коростень, Житомирська область, не подано жодної заяви або покупці відмовились чи не підписали протокол аукціону, відмінити електронний аукціон з продажу зазначеного об’єкту комунальної власності та виключити його з переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації у 2022 році.       

            4. Договір купівлі-продажу вказаного об’єкту приватизації підлягає нотаріальному  посвідченню  після  сплати переможцем електронного аукціону

ціни продажу  відповідно до вимог чинного законодавства України.

         5.  Рішення Коростенської міської ради ( тринадцята сесія VII скликання) № 788 від 24.02.2022 р. «Про затвердження умов продажу об’єкта комунальної власності – нежитлової будівлі (двох гаражів) загальною площею 42,2 кв.м за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні (Табукашвілі), 5-А, приміщення 1, м.Коростень, Житомирська область, для проведення електронного аукціону з умовами» визнати таким , що втратило чинність.

        6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського  голови О.А. Ясинецького.

 

 

Міський голова                                                   Володимир МОСКАЛЕНКО

     

 

 

 

 



























Секретар міської ради                                                                       О. Олексійчук  

 
Заступник міського голови О. Ясинецький

 
Заступник начальника управління земельних

відносин та комунальної власності-начальник

відділу земельних відносин                                                       
 

 

О. Мельниченко

 
Начальник відділу комунальної власності                                      Г. Бабська

 
Начальник відділу організаційного                                                   

забезпечення діяльності міської ради   
О. Заєць

 

 
Начальник юридичного відділу Т. Камінська

 

 



 

ДОДАТКИ

1 Додаток до рішення.pdf Переглянути
2 Пояснювальна записка та довідка.pdf Переглянути