ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Каменчук І.О. - начальник Управління земельних відносин та комунальної власності

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

56-13

Дата реєстрації:

09.02.2022

Проголосовано:

24.02.2022 11:23:55

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 56-13



                                  РІШЕННЯ                                     

тринадцята сесія VІІІ скликання

 

від 24.02.2022 р. №______   

 

Про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди

 
Розглянувши клопотання юридичних осіб та звернення громадян про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди, відповідно до статті 19 Закону України «Про землеустрій», п.3 ст. 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статей 12, 93, 124, 134 Земельного кодексу України, рішення шостої сесії VIII скликання Коростенської міської ради від 10.06.2021 р. №343 «Про погодження надання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення піску Грозинської ділянки», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеву самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати Стремигородському сільському споживчому товариству (код ЄДРПОУ 01749881) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0200 га – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Центральній, 26 б с.Соболівка, Коростенського району Житомирської області за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради, під об’єктами нерухомості.

2. Надати громадянам Коховській Наталії Миколаївні та Коховському Дем’яну Олеговичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 1,5000 га за адресою Житомирська область, Коростенський район, с. Михайлівка, вулиця Вишняки, 117 а – для іншого сільськогосподарського призначення за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.

3. Надати громадянам Коховській Наталії Миколаївні та Коховському Дем’яну Олеговичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0800 га за адресою Житомирська область, Коростенський район, с. Михайлівка, вулиця Вишняки, 117 а – для іншого сільськогосподарського призначення за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.

4. В зв’язку з відсутністю містобудівної документації, відмовити Товариству з обмеженою відповідальністю «ДОРЕНС» (код ЄДРПОУ 38718148) у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 24,3 га – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами за межами населеного пункту с. Грозине, Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.

5. В зв’язку з відсутністю містобудівної документації, відмовити Товариству з обмеженою відповідальністю «ДОРЕНС» (код ЄДРПОУ 38718148) у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 5,7 га – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами за межами населеного пункту с. Грозине, Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.

6. Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

7. Рекомендувати зазначеним у рішенні особам замовити у розробників документації із землеустрою, які мають право на виконання даного виду робіт, розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

 

 

 

 

Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО

 

 

 

 

 

Секретар міської ради                                                                                           О. Олексійчук

 

Заступник міського голови                                                                                    В. Корнійчук

 

Начальник Управління земельних відносин

та комунальної власності                                                                                      І. Каменчук

 

Заступник начальника Управління земельних

відносин та комунальної власності

начальник відділу земельних відносин                                                                 О. Мельниченко

 

Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                                                    О. Заєць

 

Начальник юридичного відділу                                                                               Т. Камінська

 

Староста Грозинського старостинського округу                                                   В. Ткачук

 

Староста Стремигородського старостинського округу                                          Н. Смолянюк

 

Староста Михайлівського старостинського округу                                               А. Невмержицьки

 

 



 

ДОДАТКИ

1 21 ПОЯСНЮВАЛЬНА дозвіл в оренду.pdf Переглянути