ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Каменчук І.О. - начальник управління земельних відносин та комунальної власності

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

37-13

Дата реєстрації:

09.02.2022

Проголосовано:

24.02.2022 11:15:46

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 37-13



РІШЕННЯ

тринадцята сесія VІІІ скликання

 

від 24.02.2022 р. №_____

 
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва з подальшою передачею у власність

 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів з подальшою передачею у власність, відповідно до ст. 12, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року, враховуючи рекомендації головного архітектора виконавчого комітету Коростенської міської ради та постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:



1. Надати громадянці Волківській Валентині Петрівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 2-му провулку Нєкрасова, 28-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

2. Надати громадянину Бондарчуку Андрію Вікторовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Оснадчука, в районі будинку №31-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

3. Надати громадянину Самолюку Борису Анатолійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Іскоростенській, 26 село Домолоч Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

4. Надати громадянину Загоровському Сергію Івановичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1350 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Шкільній, 3 село Васьковичі Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

5. Надати громадянці Кулачок Галині Михайлівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0400 га, для індивідуального садівництва в Товаристві колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці, земельна ділянка №48 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

6. Надати громадянину Шмельову Вячеславу Олександровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва в Садовому товаристві «Світанок» працівників ВАТ Коростенського машинобудівного заводу за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

7. Надати громадянину Басу Володимиру Володимировичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Савківській, в районі будинку №5, село Васьковичі Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

8. Надати громадянину Киселевичу Володимиру Володимировичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0036 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Героїв Небесної Сотні, в районі будинку в районі будинку №5 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

9. Надати громадянину Корбуту Сергію Павловичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0040 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Шевченка, в районі будинку в районі будинку №84-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

10. Надати громадянину Коротаєву Олегу Анатолійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0024 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Шевченка, в районі будинку в районі будинку №84-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

11. У зв’язку з відсутністю детального плану територій даного масиву, відмовити в наданні дозволу громадянці Грищенко Тетяні Володимирівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Грушевського, в районі будинку №102 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

12. У зв’язку з відсутністю детального плану територій даного масиву, відмовити в наданні дозволу громадянину Галухіну Єгору Геннадійовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Грушевського, в районі будинку №123-Е міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

13. У зв’язку з відсутністю детального плану територій даного масиву, відмовити в наданні дозволу громадянину Медведєву Дмитру Миколайовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Грушевського, в районі будинку №123-Е міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

14. У зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Камінському Миколі Петровичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0550 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Сергія Кемського, в районі будинку №103 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

15. У зв’язку з невідповідністю запроектованої площі до містобудівної документації, відмовити в наданні дозволу громадянці Мошківській Марії Іванівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0512 га, для індивідуального садівництва в Обслуговуючому кооперативі «Садове товариство «Жовтнева кузня», земельна ділянка №49-А міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

16. У зв’язку з відсутністю містобудівної документації, відмовити в наданні дозволу громадянину Расовському Василю Івановичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0700 га, для індивідуального садівництва по вулиці Центральній, село Новаки Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

17. У зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Сингаївському Віктору Миколайовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0048 га, для будівництва індивідуальних гаражів по провулку 1 Добролюбова, в районі будинку в районі будинку №2 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

18. У зв’язку з невідповідністю місця розташування до містобудівної документації міста, відмовити в наданні дозволу громадянці Лазаренко Ірині Анатоліївні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Грушевського, в районі будинку в районі будинку №108-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

19. Для громадян зазначених в пунктах 1-10.

19.1. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

19.2. Розроблені проєкти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження до Коростенської міської ради в термін не пізніше 2 років з дня прийняття даного рішення.

 



 

Міський голова                                                       Володимир МОСКАЛЕНКО





Секретар міської ради                                                                                    О. Олексійчук



Заступник міського голови                                                                            В. Корнійчук

 

Начальник відділу архітектури та містобудування -

головний архітектор                                                                                      С. Тумаш

 

Начальник Управління земельних відносин

та комунальної власності                                                                               І. Каменчук

 

Заступник начальника Управління земельних

відносин та комунальної власності-

начальник відділу земельних відносин                                                          О. Мельниченко

Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                                             О. Заєць

 

Начальник юридичного відділу                                                                Т. Камінська

 

Староста Васьковицького старостинського округу                                О. Ущапівський

 

Староста Хотинівського старостинського округу                                   В. Палюшкевич



 

ДОДАТКИ

1 3 Пояснювальна Дозвіл на проекти у власність (2).pdf Переглянути