ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Тумаш С.П. - начальник відділу архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

11-13

Дата реєстрації:

03.02.2022

Проголосовано:

24.02.2022 11:04:46

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 11-13



РІШЕННЯ

тринадцята  сесія VІІІ скликання





від 24.02.2022 р. №______

 



Про надання дозволу на розробку

детальних планів території

 

Розглянувши заяви громадян та листи юридичних осіб щодо надання дозволу на розробку детальних планів території, відповідно до ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.ст.12, 20 Земельного кодексу України, Наказу Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України №290 від 16.11.2011р. «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», керуючись  ст.25, п. 42 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

                   

           1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території  по вулиці Пролісковій, в районі будинку №14, з метою уточнення  містобудівної ситуації та визначення  функціонального та цільового призначення земельної ділянки.

            1.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.

            1.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться Пролісковій, в районі будинку №14, за згодою  громадянином Дідусом Д. О.

           2. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території  по 3 провулку  Добролюбова, в районі будинку № 6, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, для уточнення містобудівних умов та обмежень із «для індивідуального садівництва» на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».

            2.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.

            2.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по 3 провулку  Добролюбова,6, громадянином Кошелевичем Вадимом Петровичем.

            3. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території  по вулиці Молодіжна, в районі будинку №14, с. Бехи. Коростенського району, для уточнення містобудівних умов та обмежень з метою зміни цільового призначення земельної ділянки із «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

            3.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.           

          3.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці Молодіжній, в районі будинку №14, с. Бехи. Коростенського району, громадянкою   Ходаківською Оленою Петрівною.

 

 

Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО

 

 

Секретар міської ради                                                                   О.Олексійчук             

Заступник міського голови                                                           В. Корнійчук

Заступник міського голови                                                           О. Ясинецький

Начальник відділу

архітектури та містобудування                                                   С. Тумаш

Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                         О.Заєць

Начальник юридичного відділу                                                    Т. Камінська



 

 


ДОДАТКИ

1 Довідка_та_пояснювальна_записка_до_рішення_13_сесії_міської_ради_24_02_2022_ДПТ.pdf Переглянути
2 Слайди_Сесія_13_ДПТ_24_02_2022_.pdf Переглянути