ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Любочко С.М. - начальник управління земельних відносин та комунальної власності

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

18-11

Дата реєстрації:

10.11.2021

Проголосовано:

25.11.2021 11:39:22

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 18-11



РІШЕННЯ

одинадцята сесія VІІІ скликання


 

від 25.11.2021 р. №_____

 

Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва, з подальшою передачею у власність

 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів з подальшою передачею у власність, відповідно до ст. 12, 116, п.7 ст. 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року, враховуючи рекомендації головного архітектора виконавчого комітету Коростенської міської ради та постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати громадянці Носатовій Інні Миколаївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці І.Оснадчука, в районі будинку №31-К міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

2. Надати громадянину Бугайову Дмитру Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці І.Оснадчука, в районі будинку №31-К міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

3. Надати громадянину Кузнєцову Олексію Володимировичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці І.Оснадчука, в районі будинку №31-К міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

4. Надати громадянину Іванову Дмитрію Віталійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Гастелло, в районі будинку №3 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

5. Надати громадянці Степанчук Ірині Юріївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0130га, для індивідуального садівництва по вулиці Ковельській, в районі будинку №11 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

6. Надати громадянці Волківській Оксані Анатоліївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0400 га, для індивідуального садівництва по вулиці Сергія Кемського, в районі будинку №148-А міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

7. Надати громадянці Самченко Ользі Миколаївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0450 га, для індивідуального садівництва по вулиці Грушевського, в районі будинку №155 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

8. Надати громадянину Самченку Миколі Павловичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0250 га, для індивідуального садівництва по вулиці Грушевського, в районі будинку №155 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

9. Надати громадянину Філоненку Дмитру Євгенійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0040 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Шевченка, в районі будинку №84-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

10. Надати громадянці Філоненко Олені Василівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0040 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Шевченка, в районі будинку №84-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

11. Надати громадянину Колеснику Олегу Юрійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0040 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Шевченка, в районі будинку №84-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

12. Надати громадянину Дрозду Вячеславу Васильовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0040 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Шевченка, в районі будинку №84-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

13. В зв’язку з наявністю об’єкта нерухомого майна, що перебуває у власності іншої особи, відмовити в наданні дозволу громадянину Сергієнку Миколі Петровичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 2 провулку Нєкрасова, №8 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

14. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Генерального плану міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Морозу Андрію Володимировичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в районі 2 провулку С. Кемського, №1 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

15. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Детального плану території відмовити в наданні дозволу громадянину Матилю Денису Анатолійовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Гастелло, №27 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

16. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Детального плану території відмовити в наданні дозволу громадянину Кухарчуку Максиму Олександровичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Гастелло, №29 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

17. В зв’язку із ненаданням належним чином оформлених та завірених садовим товариством «Ветеран» підтверджуючих документів щодо права користування земельною ділянкою у відповідності до ст. 22 Закону України «Про кооперацію» та прийняття в члени обслуговуючого кооперативу садового товариства у відповідності до вимог ст. 11 визначеного Закону України, відмовити громадянину Курусу Сергію Севаст’яновичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0300 га, для індивідуального садівництва в обслуговуючому кооперативі садового товариства «Ветеран», земельна ділянка №1 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

18. В зв’язку з непридатністю земельної ділянки для індивідуального садівництва та відсутності Детального плану території, відмовити в наданні дозволу громадянці Лебедєвій Людмилі Василівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Сергія Кемського, в районі будинку №43-А міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

19. В зв’язку з відсутністю Детального плану території відмовити в наданні дозволу громадянину Ренкасу Олександру Анатолійовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Коцюбинського, в районі будинку №111 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

20. В зв’язку з відсутністю Детального плану території відмовити в наданні дозволу громадянину Ренкасу Олександру Анатолійовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0100 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Коцюбинського, в районі будинку №111 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

21. Для громадян зазначених в пунктах 1-12.

22. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

22.1. Розроблені проєкти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження до Коростенської міської ради в термін не пізніше 2 років з дня прийняття даного рішення.

 

 

 

 

Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО






 

 

 

 


Секретар міської ради                                                                                          О. Олексійчук



 

Заступник міського голови                                                                                  О.Ясинецький

 

Начальник відділу архітектури та містобудування -

головний архітектор                                                                                             С.Тумаш

 

Начальник Управління земельних відносин

та комунальної власності                                                                                 С.Любочко

 

Т.в.о. заступника начальника Управління земельних

відносин та комунальної власності-

начальник відділу земельних відносин                                                     А.Березюк

 

Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                                                О.Заєць

 

Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська

ДОДАТКИ

1 3 Пояснювальна Дозвіл на проекти у власність (2).pdf Переглянути