ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельниченко О.П.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

23-21

Дата реєстрації:

07.06.2018

Проголосовано:

05.07.2018 13:26:33

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 23-21



РІШЕННЯ

двадцять третя сесія VІІ скликання



 

від 05.07.2018 р. №____

 

  Про передачу земельної ділянки в оренду по вулиці Героїв Чорнобиля(Красіна), 9 міста Коростеня

 

Розглянувши клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «Фактор Енергогруп» про передачу земельної ділянки в оренду по вулиці Героїв Чорнобиля(Красіна), 9, відповідно до статей 12, 93, 123, 124, 125 Земельного кодексу України, ст.16, 17 Закону України “Про оренду землі”, Закону України «Про землеустрій», ст.16 Закону України «Про Державний земельний кадастр», Положення про порядок справляння плати за землю на території міста Коростень, затвердженого рішенням п’ятнадцятої сесії Коростенської міської ради VIІ-го скликання №709 від 29.06.2017 року, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Коростенська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати в короткострокову оренду строком на 5 (п’ять) років Товариству з обмеженою відповідальністю «Фактор Енергогруп» земельну ділянку площею 0,3862 га цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці вулиці Героїв Чорнобиля(Красіна), 9 міста Коростеня (кадастровий номер 1810700000:02:001:0936).

 

1.1. Встановити розмір орендної плати за використання Товариству з обмеженою відповідальністю «Фактор Енергогруп» вказаної земельної ділянки:

538048,04грн.(п’ятсот тридцять вісім тисяч сорок вісім гривен 04 копійки) в рік, 44837,34 грн.(сорок чотири тисячі вісімсот тридцять сім гривен 34 копійок) в місяць.

 

2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Фактор Енергогруп»  в місячний термін укласти договір короткострокової оренди земельної ділянки.

 

3. Доручити міському голові Москаленко В.В. укласти від імені міської ради договір оренди  земельної ділянки площею 0,3862 га цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Героїв Чорнобиля(Красіна), 9 міста Коростеня.

 

 

4. Відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання договору.

 

5. Коростенській ОДПІ ГУ ДФС у Житомирській області проконтролювати своєчасне надходження орендної плати за використання вказаної вище земельної ділянки на рахунок місцевого бюджету у відповідності до Земельного та Податкового кодексів України. 

 

Міський голова                                                     В. Москаленко

 



Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський



Начальник відділу архітектури,

містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш

Заступник начальника відділу архітектури,

містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко

Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць

Начальник юридичного відділу                                                            Т.Камінська