ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельниченко о.п. - заступник начальника управління земельних відносин та комунальної власності - начальник відділу земельних відносин

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

48-6

Дата реєстрації:

26.05.2021

Проголосовано:

10.06.2021 15:52:11

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 48-6



        РІШЕННЯ


шоста сесія VІІІ скликання

 

від 10.06.2021 р. №_____

 

Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

 

Розглянувши клопотання Житомирської дирекції АТ «Укрпошта» та ПрАТ «Київстар» щодо надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), відповідно до статей 12, 92, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, статті 55 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати Житомирській дирекції Акціонерного товариства «Укрпошта» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), в постійне користування, площею 0,0489 га, для розміщення та експлуатації будівель та споруд об'єктів поштового зв'язку по вулиці Романа Козаренка,     33-А с. Бехи Коростенського району за рахунок земель зв’язку Коростенської міської територіальної громади.

2. Надати Житомирській дирекції Акціонерного товариства «Укрпошта» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), в постійне користування, площею 0,0390 га, для розміщення та експлуатації будівель та споруд об'єктів поштового зв'язку по вулиці Потапова, 56                 с. Каленське Коростенського району за рахунок земель зв’язку Коростенської міської територіальної громади.

3. Надати Житомирській дирекції Акціонерного товариства «Укрпошта» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), в постійне користування, площею 0,0912 га, для розміщення та експлуатації будівель та споруд об'єктів поштового зв'язку по вулиці Центральній, 5                          с. Хотинівка Коростенського району за рахунок земель зв’язку Коростенської міської територіальної громади.

4. Надати Житомирській дирекції Акціонерного товариства «Укрпошта» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), в постійне користування, площею 0,0518 га, для розміщення та експлуатації будівель та споруд об'єктів поштового зв'язку по вулиці Центральна (Леніна), 14 с. Обиходи Коростенського району за рахунок земель зв’язку Коростенської міської територіальної громади.

5. Надати Житомирській дирекції Акціонерного товариства «Укрпошта» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), в постійне користування, площею 0,0290 га, для розміщення та експлуатації будівель та споруд об'єктів поштового зв'язку по вулиці Героїв Небесної Сотні, 20 міста Коростеня за рахунок земель зв’язку Коростенської міської територіальної громади.

6. Надати Житомирській дирекції Акціонерного товариства «Укрпошта» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), в постійне користування, площею 0,1656 га, для розміщення та експлуатації будівель та споруд об'єктів поштового зв'язку по вулиці Героїв Небесної Сотні, 22 міста Коростеня за рахунок земель зв’язку Коростенської міської територіальної громади.

7. Надати Приватному акціонерному товариству «Київстар» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на умовах оренди, площею 0,1225 га, для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій в с. Васьковичі Коростенського району за рахунок земель зв’язку Коростенської міської територіальної громади.

8. Житомирській дирекції АТ «Укрпошта» та Приватному акціонерному товариству «Київстар» замовити в розробника документацію із землеустрою, який має право на виконання даного виду робіт, виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

 

 

 

Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

 

 Секретар міської ради                                                                                         О. Олексійчук

 

Заступник міського голови                                                                                  О.Ясинецький

 

Начальник Управління земельних відносин

та комунальної власності                                                                                 С.Любочко

 

Заступник начальника Управління земельних відносин

та комунальної власності -начальник

відділу земельних відносин                                                                                О.Мельниченко

 

Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                                                О.Заєць

 

Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська