ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Вигівський Володимир Васильоич- секретар міської ради

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

02-37

Дата реєстрації:

15.01.2020

Проголосовано:

27.02.2020 13:02:58

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 02-37



РІШЕННЯ

тридцять сьома сесія VІІ скликання

 



від 27.02.2020р. № _________

 

Про надання дозволу на розробку 

детальних планів території

 

Розглянувши заяви громадян та листи юридичних осіб щодо надання дозволу на розробку детальних планів території, відповідно до ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.ст.12, 20 Земельного кодексу України, Наказу Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України №290 від 16.11.2011р. «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», керуючись  ст.25, п. 42 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

           1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в районі вулиці Сергія Кемського та шосе «Київ-Ковель» з метою уточнення містобудівних умов та обмежень для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

           1.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.

           1.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою орендаря земельної ділянки на розі вулиці Сергія Кемського та шосе «Київ-Ковель», громадянином Грищенком Сергієм Володимировичем.

 

           2. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в районі вулиці   Героїв Чорнобиля, 27-А з метою уточнення містобудівних умов та обмежень для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

           2.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.

           2.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці Героїв Чорнобиля, 27-А, громадянином Іскяндеровим Намігом Гідаят-огли.

 

           3. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в районі вулиці  Базарна площа, 5-Б з метою уточнення містобудівних умов та обмежень для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

           3.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.

           3.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці Базарна площа, 5, громадянкою  Коміренко Тетяною Олександрівною.

 

           4. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в районі 2-го провулку Житомирського, 2-А з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, уточнення містобудівних умов та обмежень для будівництва та обслуговування будівель житлового будинку, господарських будівель і споруд.

           4.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.

           4.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по 2-му провулку   Житомирському, 2-А, громадянином Грищенком Олександром Олександровичем.

 

           5. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в районі вулиці Суворова, 15 - 21-А з метою уточнення містобудівної ситуації для влаштування під’їзду до земельних ділянок.

           5.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.

           5.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою громадян по вулиці Суворова, 15 - 21-А, Бондарчуком Олександром Олександровичем, Бондарем Максимом Юрійовичем.

 

           6. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в районі траси Київ-Ковель.

           6.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради виступити замовником детального плану території у необхідних для цього межах та укласти договір на розробку містобудівної документації.

           6.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводити за кошти місцевого бюджету в межах затверджених програмою.

 

           7. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на внесення змін до детального плану території між вулицею Гастелло та вулицею Григорія Сковороди з метою будівництва комплексу спортивних споруд (футбольного стадіону).

           7.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради виступити замовником детального плану території у необхідних для цього межах та укласти договір на розробку містобудівної документації.

           7.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводити за кошти місцевого бюджету.

 

8. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку комплексної схеми розміщення тимчасових споруд в центральній частині міста.

           8.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради виступити замовником комплексної схеми розміщення тимчасових споруд у необхідних для цього межах та укласти договір на розробку документації.

           8.2. Фінансування робіт із розроблення комплексної схеми розміщення тимчасових споруд проводити за кошти місцевого бюджету в межах затверджених програмою.

 

 

 

Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО

 


Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський



Начальник відділу

архітектури та містобудування                                                                С.Тумаш

Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць

Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська

ДОДАТКИ

1 Пояснювальна записка, довідка.pdf Переглянути
2 Слайди_Сесія_ДПТ_27_02_2020_.pdf Переглянути