ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

РІШЕННЯ
дванадцята сесія VІІІ скликання
 

від 23.12.2021 р. №744
 
Про розгляд заяв учасників АТО/ООС про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, з подальшою передачею у власність
 
Розглянувши заяви учасників АТО/ООС про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, з подальшою передачею у власність, відповідно до затвердженого 5 сесією VІІI скликання від 15.04.2021р. № 291 «Положення про відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків на території Коростенської міської територіальної громади особам, які брали та беруть участь у проведенні антитерористичної операції/операції об’єднаних сил» в новій редакції, ст. 12, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року, враховуючи результати проведеного жеребкування від 17.08.2021р., 21.10.2021р. та рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянці Білоцькій Олені Русланівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 1 провулку Благодатному, 29 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
2. Надати громадянину Васяновичу Володимиру Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 2 провулку Благодатному, 36 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
3. Надати громадянину Селімоновичу Сергію Андрійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Благодатному, 39 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
4. Надати громадянці Бойко Тетяні Олександрівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Соборній, 8 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
5. Надати громадянину Мирному Дмитру Сергійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Соборному, 21 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
6. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
6.1. Розроблені проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність подати на затвердження до Коростенської міської ради.
 
 
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

 
 
 
 

Секретар міської ради                                                                                        О. Олексійчук

 
Заступник міського голови                                                                                О.Ясинецький
 
Начальник відділу архітектури та містобудування -
головний архітектор                                                                                            С.Тумаш
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                 С.Любочко
 
Т.в.о. заступника начальника Управління земельних
відносин та комунальної власності-
начальник відділу земельних відносин                                                      А.Березюк
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць
 
Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                  І.Чижевська
 
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська