ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

РІШЕННЯ
дванадцята сесія VІІІ скликання
 

від 23.12.2021 р. №742
 
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва, з подальшою передачею у власність
 
Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів з подальшою передачею у власність, відповідно до ст. 12, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року, враховуючи рекомендації головного архітектора виконавчого комітету Коростенської міської ради та постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянці Омельчук Наталії Григорівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Нєкрасова, в районі будинку, №63 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
2. Надати громадянину Русінку Юрію Івановичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в районі провулка Сосновського, міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
3. Надати громадянці Рочевій Тетяні Степанівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0500 га, для індивідуального садівництва по вулиці Героїв Крут, в районі будинку №19 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
4. Надати громадянину Стецюк Сергію Валентиновичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0486 га, для індивідуального садівництва по вулиці Космонавтів, в районі будинку №60 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
5. Надати громадянину Тимошенку Сергію Вікторовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці 1 Травня, в районі будинку №107 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
6. Надати громадянці Лазар Юлії Іванівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0600 га, для індивідуального садівництва по вулиці Вокзальній, в районі будинку №4 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
7. Надати громадянці Зелінській Наталії Петрівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Грушевського, в районі будинку №101 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
8. Надати громадянці Тимошенко Зої Анатоліївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0024 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці 1 Травня, в районі будинку в районі будинку №35 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
9. Надати громадянці Кривокінь Валентині Вікторівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Грушевського, в районі будинку №108-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
10. У зв’язку із невідповідністю бажаного місця розташування земельної ділянки зазначеного у викопіюванні із Публічної кадастрової карти України та інформацією місця розташування вказаного в заяві, оскільки місцезнаходження бажаної земельної ділянки знаходиться по вулиці Заводській, в районі будинку №10 міста Коростень, відмовити у наданні дозволу громадянці Гурі Валентині Петрівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0950 га, для індивідуального садівництва по вулиці Заводській, №5-А міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
11. У зв’язку із наявністю конфліктної ситуації з сусідніми землекористувачами, відмовити у наданні дозволу громадянину Березюку Дмитру Віталійовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0600 га, для індивідуального садівництва по вулиці Бровар, в районі будинку №47 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
12. У зв’язку із невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Вакульчук Тамарі Володимирівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0100 га, для будівництва індивідуальних гаражів по провулку І.Сікорського, в районі будинку №11/4 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
13. Для громадян зазначених в пунктах 1-9.
13.1. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
13.2. Розроблені проєкти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження до Коростенської міської ради в термін не пізніше 2 років з дня прийняття даного рішення.
 
 
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО
 

Секретар міської ради                                                                                          О. Олексійчук

Заступник міського голови                                                                                  О.Ясинецький
Начальник відділу архітектури та містобудування -
головний архітектор                                                                                             С.Тумаш
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                 С.Любочко
Т.в.о. заступника начальника Управління земельних
відносин та комунальної власності-
начальник відділу земельних відносин                                                     А.Березюк
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська