ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

V

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

РІШЕННЯ
п’ята сесія VІІІ скликання
 
від 15.04.2021 р. №301
 
Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди
 
Розглянувши заяви громадян та юридичних осіб про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди, відповідно до Закону України «Про землеустрій», ст.16 Закону України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії рейдерству», яким внесено зміни щодо процедури поновлення договорів оренди землі, згідно ст. 12, 93, 124, 125, 126¹ Земельного кодексу України, рішення другої сесії VIIІ скликання Коростенської міської ради від 24.12.2020 року №39 «Про внесення змін до рішення 31 сесії VII скликання від 23.05.2019 р. №1464 «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки несільськогосподарського та сільськогосподарського призначення на території міста Коростеня», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,0447 га, на умовах оренди Товариству з обмеженою відповідальністю «ЛЕМБЕРГ-ПЛАЗА», цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Грушевського, 26 міста Коростеня (кадастровий номер 1810700000:02:001:0082).
1.1. Передати в оренду строком на 49 (сорок дев’ять) років Товариству з обмеженою відповідальністю «ЛЕМБЕРГ-ПЛАЗА» земельну ділянку, площею 0,0447 га, цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Грушевського, 26 міста Коростеня.
1.2. Встановити розмір орендної плати Товариству з обмеженою відповідальністю «ЛЕМБЕРГ-ПЛАЗА» вказаної земельної ділянки (6% від нормативної грошової оцінки): 31137,68 грн. (тридцять одна тисяча сто тридцять сім грн. 68 коп.) в рік, 2594,81 грн. (дві тисячі п’ятсот дев’яносто чотири грн. 81 коп.) в місяць.
2. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0, 0174 га, на умовах оренди громадянці Супруненко Юлії Леонідівні, цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Базарна площа, 7 міста Коростеня (кадастровий номер 1810700000:02:002:0591).
2.1. Передати в оренду строком на 5 (п’ять) років громадянці Супруненко Юлії Леонідівні земельну ділянку, площею 0,0174 га, цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Базарна площа, 7 міста Коростеня.
2.2. Встановити розмір орендної плати громадянці Супруненко Юлії Леонідівні вказаної земельної ділянки (6% від нормативної грошової оцінки): 9514,76 грн. (дев’ять тисяч п’ятсот чотирнадцять грн. 76 коп.) в рік, 792,90 грн.(сімсот дев’яносто дві грн. 90 коп.) в місяць.
3. Вищевказаним особам в місячний термін укласти договори оренди земельних ділянок.
4. Відділу земельних відносин Управління земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання договорів оренди.
5. Рекомендувати ГУ ДПС у Житомирській області забезпечити контроль щодо своєчасного надходження та повноти сплати орендної плати за використання вищевказаних земельних ділянок на рахунок місцевого бюджету у відповідності до Земельного та Податкового кодексів України.
 

 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

     

Секретар міської ради                                                                                        О. Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                                      О.Ясинецький
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                 С.Любочко
 
Заступник начальника Управління земельних відносин-
начальник відділу земельних відносин                                                              О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                 Т.Камінська