ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

V

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

РІШЕННЯ
п’ята сесія VІІІ скликання
 
від 15.04.2021 р. №282
 
Про внесення змін до рішень Коростенської міської ради
 
         Розглянувши заяви громадян, клопотання юридичних осіб та подання начальника Управління земельних відносин та комунальної власності Любочко С.М. в частині внесення змін до пунктів рішень сесій Коростенської міської ради, згідно ст. 19 Закону України «Про землеустрій», відповідно до статті 12 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни до пунктів 1, 2 рішення другої сесії VIII скликання Коростенської міської ради від 24.12.2020 року №107 «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вулиці Героїв Небесної Сотні, 27-В міста Коростеня, що підлягає продажу» в частині заміни кадастрового номера земельної ділянки, відсотку авансового платежу та викласти їх в наступній редакції: 
«1. Надати дозвіл Управлінню економіки виконавчого комітету Коростенської міської ради на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 0,0013 га (кадастровий номер: 1810700000:02:002:0483), по вулиці Героїв Небесної Сотні, 27-В міста Коростень, наданої для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, на якій розташовано об’єкт нерухомого майна, що перебуває у власності громадянки Єфімової Людмили Михайлівни.
 2. Встановити авансовий платіж в розмірі 20% від нормативної грошової оцінки». 
2. Внести зміни до пункту 7 рішення четвертої сесії VIII скликання Коростенської міської ради від 25.02.2021 року №201 «Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва, з подальшою передачею у власність» в частині уточнення площі земельної ділянки та викласти його в наступній редакції: 
«7. Надати громадянину Рудченку Івану Григоровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0697 га, для індивідуального садівництва в Товаристві колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці, земельна ділянка № 28 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність».
         3. Внести зміни до пункту 1 рішення четвертої сесії VIII скликання Коростенської міської ради від 25.02.2021 року №213 «Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування» в частині заміни кадастрового номера земельної ділянки та викласти його в наступній редакції: 
«1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, площею 0,1146 га, для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вулиці Грушевського, 11 міста Коростеня (кадастровий номер 1810700000:02:001:0077)».
       4. Внести зміни до пункту 1.1 рішення четвертої сесії VIII скликання Коростенської міської ради від 25.02.2021 року №212 « Про надання дозволу Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вулиці Південній, 14 міста Коростеня у комунальну власність» в частині зміни цільового призначення та викласти його в наступній редакції:
       «1.1. Надати Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради дозвіл на розроблення, з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою, проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0900 га, що розташована по вулиці Південній, 14 міста Коростеня для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради».
 

 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО
 
Секретар міської ради                                                                                         О. Олексійчук
Заступник міського голови                                                                                  О.Ясинецький
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                 С.Любочко
Заступник начальника Управління земельних відносин-
начальник відділу земельних відносин                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                                           Т.Камінська